Temni plameni

Temni plameni

Avtor: BRENDA JOYCE
Serija: Bragg Saga, 4.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Dark fires

* * * *   32 vote
Oceni knjigo:
31

Nicholas Bragg, grof Dragmorski, je strasten Američan s skrivnostno preteklostjo, ki ima blizu Londona prostrano posest. Zaradi elegantne, čedne pojave in mračnega slovesa je znan tudi kot Gospodar teme. Neotesani teksaški razuzdanec je živo nasprotje moškega, ki bi bil primeren, da prebudi žensko v angleški lepotici.

Jane Barclay je naivno angleško dekle. Ko se nepovabljena znajde na vratih mogočnega kamnitega dvorca, drhti od strahu – in vznemirjenosti. Njena naivna natura je v silovitem neskladju s strastnim temperamentom Nicholasa Bragga. Usojen jima je temni vihar strasti … a tudi divja, neustavljiva ljubezen.

 

Komentarji:

  1. aja 10/03/2014 19:35

    Lady Starlight, saj veš, da si zlata punca :) <3

  2. Lady Starlight 10/03/2014 22:27

    Aja, ti še bolj. <3 <3 <3

  3. Lady_Bella 11/03/2014 8:34

    Tole pa komaj čakam da dobim v roke, saj so bile ostale tri odlične.

  4. sabina 24/03/2014 15:47

    Res zelo dobra zgodba, ob kateri ti čas mine en, dva, tri. :)
    Nick zaradi domnevno mrtve žene in razkritja, da je on sam plod posilstva, postane ves zagrenjen. Ko pa stopi v njegov mračen dom ljubka, sicer naivna, vendar dobrohotna Jane, postane bolj človeški.
    Kljub mnogim nesporazumom in škandalom, ki jih potem preživljata z Jane, se zgodba srečno zaključi. Prava ljubezen premaga vse ovire in tudi v tem primeru ni izjeme. Krasno branje!

  5. marjorie 30/04/2014 18:05

    Upam, da je boljša kot 2. in 3. del…Prvi del sem v dihu prebrala, ostala dva pa ni šlo do konca.

  6. maxim 21/06/2014 14:44

    Prebrala.
    Iz celotne serije ne bi izostavljala nobene posebaj, vsaka je imela tisto nekaj, zaradi česar je zgodba ostala v mojem spominu. Želim si samo, da bi prevedli še ostale.

  7. maxim 05/07/2014 13:15

    Pozdravljene,
    danes sem prejela žepno izdajo te knjige. Hvala urednici Maji (predvidevam, da za vsem tem stoji ona) za čudovito gesto, ki me je prijetno presenetila, saj zdaj ni bilo govora o kakšnem podarjanju knjig, ali pa samo jaz nevem nič o tem? Ker pa svoj izvod knjige že imam, jo z veseljem podarim naprej, če jo katera želi.

  8. sari* 05/07/2014 20:21

    Pozdravljena:) če je knjiga še na voljo bi se jaz javila :) če je še me kontaktiraj na sara.spenkovgmail.com
    Hvala:)

  9. maxim 06/07/2014 9:23

    Sari ni problema, le e-mail ne funkcionira.
    Sporoči naslov na maximmaribor@gmail.com

  10. Lady Starlight 06/07/2014 18:54

    No, tudi mene je v petek doma pričakalo nebeško presenečenje – trdo vezana knjiga Maye Banks. Ne morete si predstavljati mojega veselja, ko se je tako nepričakovano pojavila pri meni, mislila sem, da se mi je “Marija prikazala” in sem pogruntala, da za tem stoji naša ljuba urednica Maja – najnajnajlepša hvala, zame ni lepšega darila na svetu kot knjiga, na katero že dolgo čakam, sploh ne vem kako naj izrazim hvaležnost – polepšali ste mi ne samo dan, kar cel mesec. :)

  11. urednica Maja 07/07/2014 10:17

    Hejhoj :). Vaše naslove imam shranjene in si beležim, kaj je katera dobila. Ko imam kako knjigo viška, jo pošljem po svoji presoji tako, da so darila kar najbolj pravično porazdeljena ;).

    Pravkar je šla v tisk druga knjiga Maye Banks iz trilogije o bratih McCabe, enkrat proti koncu meseca pa gre še tretja. Potem se bo zame morda našel kak dan dopusta :). Lepo poletje vsek skupaj!

  12. G2 07/07/2014 10:59

    Zlata ste urednica Maja. Prva knjiga Maye Banks iz trilogije o bratih McCabe je čudovita, nekaj posebnega. Sem jo “požrla” na mah. Vsem, ki je niste še prebrale, toplo priporočam. Ko sem odprla platnico, sem bila lepo presenečena. Že “škotski karo” te lepo pozdravi, in na zadnji platnici napoved ostalih dveh knjig. Komaj čakam naslednjo in seveda, vse tri bodo na moji knjižni polici. Večkrat jih bom prebrala.

  13. G2 07/07/2014 13:59

    Program prevodov knjig MK je zelo zanimiv. Kresley Cole – trilogija Bratje MacCerrik in knjigi Brata Sutherland, no pa smo zopet na Mayi Banks – trilogija Bratje McCabe. Vse knjige ena lepša od druge, enostavno čudovite. Sami fantje “od fare”, bratje, kot se spodobi.

    Tudi knjige Julie Garwood in Brende Joyce so čudovite, ampak pri teh dveh avtoricah, pa so tudi dekleta. Brez nas punc pač ne gre, a ne?

    MK kar tako naprej, saj punce rade beremo o močnih, dobrih fantih, sploh pa, če so ob njih prav tako močne punce, ki se ne pustijo ugnati v kozji rog. :)

  14. Lady Starlight 08/07/2014 7:35

    G2 se z vsem napisanim strinjam, meni je Maya Banks zelo všeč in tudi na moji polici se bodo znašle vse 3.Tudi jaz Mayo Banks vsem toplo priporočam, predvsem tistim, ki obožujemo Julie Garwood, ob njej se bomo lažje poslovile od Julienih knjig.Se bodo prevedle tudi zadnje 3 zgodovinske? Pa tudi sama sem bila očarana nad notranjo platnico, mogoče so to za koga malenkost, detalji, ampak mene razveselijo.

    Zato sem še posebej vesela za tako lepo darilo Urednice Maje, imam navado, da če knjigo dobim za darilo si pribeležim od koga je, tako za spomin in sedaj imam tudi vaše darilo lepo pribeleženo.

    Urednica Maja želim vam, da čim lepše preživite več kot zaslužen dopust. :)

  15. maxim 08/07/2014 17:28

    Tale Maya Banks bo zagotovo tudi na moji poilici, sem na Emka.si prebrala prvih par strani in začetek je zelo obetaven. Upam, da pride v klub SK, bom še malo počakala. Ne dvomim, da mi ne bi bila všeč, imam njeno Breathless serijo in tisto se na mah in brez težav bere, tak da že komi čakam.

Napiši komentar