Njegov omamni poljub

Njegov omamni poljub

Avtor: TRACY ANNE WARREN
Serija: Byrons of Braebourne, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Tempted by his kiss

* * * ½   58 vote
Oceni knjigo:
9

Zaradi snežne nevihte se življenje Meg Amberley obrne povsem na glavo. Na poti na Škotsko si mora poiskati zatočišče pri lordu Cadu Byronu. Ta uteleša mnenje londonske visoke družbe, da so Byronovi moški “nori in hudobni”, v svojem podeželskem dvorcu pa se po vrnitvi iz vojnega ujetništva ne pusti motiti nikomur. Še posebej pa ne ženskam. Nihče od njiju ni imun na čare drugega, a si jih ne priznata. Ko namerava Meg oditi, poseže vmes usoda in Meg mora z lordom v London. V skupni ukani padata vedno globlje, dokler vez ne postane tako močna, da so skušnjave njegovih poljubov premočne… Meg se mora odločiti ali bo odšla ali pa žrtvovala svoje srce moškemu, ki je morda ni sposoben ljubiti.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 26/02/2014 10:07

    Zelo, zelo prijetna knjiga. Ni le lahkotna zgodbica, ampak govori o Cadu, angleškemu vohunu, ki je v francoskem ujetništvu preživel grozne stvari, vključno z brutalno izgubo zaročenke. To ga zaznamuje in posledično se samovoljno osami na svojem posestvu. Njegov “počitek” pa kot vrtinec zmoti simpatična in poželjiva Meg, ki ji najprej uspe, da ga izvabi iz posestva, nato pa ga nauči ponovno ljubiti. Vsekakor avtorica, ki bo od sedaj na mojem nakupovalnem seznamu. :)

  2. aja 02/03/2014 21:35

    Ni slaba zgodba, nisem pa toliko navdušena, kot bi bila nad kakšno Gaelen Foley,… Junak Cade je zelo prepričljiv kot travmatiziran bivši vohun, ki se ni pripravljen vrniti v svoje t.i. prejšnje življenje. Za to ima pravzaprav tudi dober razlog. Navdušena sem tudi nad junakinjo Meg, ki je zelo dobrega srca in hoče na vsak način nesebično pomagati Cadu. Začetek knjige me je pritegnil, mogoče zato, ker sem imela občutek, da hoče Meg z malo nagajivosti Cada ‘izbezljati’ iz njegove ‘votline’. Vendar potem za moj okus nečesa zmanjka, morda prav iskrivosti in strasti. Konec koncev je pa zgodba dobra podlaga za nadaljevanje dinastije Byron in nadaljevanja bodo tudi na mojem nakupovalnem seznamu :)

  3. G2 03/03/2014 15:27

    Preberite, ne bo vam žal. Komaj čakam naslednjo o Cadovih bratih in sestrah, bodo še zanimivi romani.

  4. sabina 14/03/2014 12:04

    Luštna zgodba in zelo prijetno branje. Morda ta zgodba vsaj po mojih merilih ne dosega Gaelen Foley, je pa kljub temu vredna branja. Dajem ji oceno: 4/5.
    Zgodba me po svoje spominja na Suzanne Enoch: Skriti junak, le da je tu Cade drugačen junak kot Robert (tako po izkušnjah, kot tudi po značaju). Skupaj z Meg sem sočustvovala ob Cadovem trpljenju, kaj so mu storili in všeč mi je bilo, kako mu je pogumno stala ob strani. Da o tem, kako ga je s svojo ljubeznijo rešila osamljenosti, ne govorim. No, edino njena trma in nepremišljenost proti koncu zgodbe zaplete položaj…… več pa ne izdam. Se že veselim nadaljevanj. :)

  5. lunca 15/03/2014 22:47

    Prav luštna je tale zgodba, tako kot tudi celotna družina Byronovih. Same zanimive osebnosti, prijazne in tople. Mislim, da nas čakajo še dobre dogodivščine. :)
    Meg, je ena prav prijetna, tudi trmasta, a zelo očarljiva gospodična. In to so lastnosti, s katerimi pomaga Cadu, iz njegove res zastrašujoče preteklosti. Pravzaprav s svojo nevsiljivo ljubeznijo, odpre vrata, do tedaj ranjenega in zaklenjenega Cadovega srca.
    Zelo osvežujoč prihod, nove pisateljice zgodovinskih romanc.

  6. Angelika 12/04/2014 18:24

    Meni je bila všeč, vseskozi zanimiva, tekoča. Upam da bodo tudi nadaljevanja, še posebej me zanima zgodba Edwarda in Mallory.

  7. maxim 31/05/2014 8:32

    Prebrala.
    Čisto zadovoljivo, luštno in lahkotno. Ni nevem kaki wauuuuuuu, a za prebrat je.

  8. Mrs. Darcy 05/11/2014 9:51

    Knjiga, ki me je osvojila že po prvih parih straneh, ampak jaz res padam na zgodbe, kjer so tihi, skrivnostni in trpeči glavni junaki, z zamotano preteklostjo, ki jih je potrebno reševat!

    Ob branju sem res uživala, všeč mi je bil prikaz krute vojne in kako zlomi človeka (kot je že sabina omenila, je podobna tema v Skritem junaku) in potem nadaljevanje, kako mu družina stoji ob strani in kako se Mag trudi, da bi mu pomagala.

    Meni je bila knjiga res všeč, zgodba je zanimiva, napeta in tekoča. Istočasno pa sta oba strastna in samosvoja kar ju spravlja v težave, ampak na koncu seveda pride ljubezen.

    Ocena 9/10

  9. S.Girl 02/11/2016 10:25

    Zelo všečna zgodba … Njuno prvo srečanje … hihi … povsem po mojem okusu …

Napiši komentar