Dekle za milijonarja

Dekle za milijonarja

Avtor: RUTH CARDELLO
Serija: Legacy (Zapuščina) , 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Maid for the billionaire

* * * ½   38 vote
Oceni knjigo:
10

Dominic Corisi je takoj vedel, da je Abby Dartley samo avantura, ki jo išče, še posebej ker je zanjo potreboval malce več prepričevanja, kot je bil navajen. Zato se, ko ga posel prisili, da odleti na Kitajsko, odloči, da jo vzame s sabo. Toda postavi ji pogoje. Nobenih obljub. Nobenih zapletov. Zgolj seks.

 

Abby je vedno odgovorna. Nikoli ne tvega, še posebej ne pri moških. Nikoli – dokler ne spozna Dominica. Njun izlet na Kitajsko v njej obudi dolgo pozabljeno Abby, a tudi razkrije nevarnost, ki grozi Dominicovemu podjetju. Abby se mora odločiti, ali se bo vmešala v njegove posle in rešila njegovo podjetje ali sprejela vlogo ljubice in njegovo usodo prepustila naključju. Ga dovolj ljubi, da bo tvegala, da ga za vedno izgubi?

 

Komentarji:

  1. Lady Starlight 22/03/2014 13:44

    Čisto nepristransko povem, da sem ljubiteljica izključno zgodovinskih romanc, ampak sem prebrala oz. pogoltnila tudi tole sodobno romanco, ki mi je bila zelo všeč, predvsem me je prevzela s svojo romantičnostjo, in sladkostjo ter strastjo, ki je kar puhtela med junakoma. :) Všeč mi je bilo tudi to kako se je vsemogočen Dominic močno zaljubil v povprečno Abby, ki mu je pomagala ponovno odkriti človeškost in ga naučila ljubiti.

  2. Q 23/03/2014 22:54

    Odlična knjiga! Tudi meni so ljubše ZG romance, vendar je tale sodobna zelo dobra. OC 5!

    Bere se zelo hitro. Ves čas se krešejo iskrice med glavnima junakoma. Že od vsega začetka. Na koncu pa se nam že odpre pogled na nadaljevanje – 2.del. Komaj čakam, da vidim , kako se bo nadaljevalo…

    Pisateljica ima svoj stil, ki malo spominja na SEP. Ima manj komičnih prizorov, vendar veliko strastnih…

  3. G2 24/03/2014 10:13

    Lepa, kratka in jedrnata, komaj čakam drugi del. Prolog zelo obetaven.

  4. aja 30/03/2014 18:45

    Se strinjam, da je lepa in kratka. Mene zelo spominja na pisanje Sandre Brown.

  5. Inge 31/03/2014 9:32

    Ne morem reči, da mi knjiga ni všeč ma mogoče sem pričakovala malo več..Glede na prolog sem pričakovala, da bo junakinja bolj odločna, posebna, tako pa me spominja na ženske like v erotičnih romanih..
    No, če bi jo avtorica še malo bolj dodelala, bi mi verjetno bila zelo všeč, tako pa mi ni pustila svojega pečata.
    Prolog drugega dela mi deluje bolj zanimiv, bomo videli :) Končno pa spet ena sodobna romanca, ker sedaj je eno obdobje, kjer prevladujejo zgodovinske (sicer res, da odlične)..

    No, ko so bile knjige pri Anu Elara v trdi vezavi in broširani (tisti večji), sem se “jezila”, ko sem kupovala broširano, ker je bila 20 EUR pa se mi je zdelo zakaj, če žepne pri MK stanejo 5eur manj.. Sedaj ko je v žepni izdaji, pa morem priznati, da pogrešam prejšnji format ;)

  6. G2 31/03/2014 10:37

    Tudi jaz Inge, pogrešam prejšnjo broširano izdelavo. Je bila vredna tistih 5 eur več. Sedanja žepna je cenejša, ampak je tisk tako droben, da ojej oči….

  7. Angelika 12/04/2014 18:28

    O, super; sem videla na strani Anu elare, da bo že naslednja knjiga.

  8. sabina 15/04/2014 10:23

    Luštno branje, ki pa je bilo na mojo žalost kar prekratko. Sicer se vse zelo hitro odvija, se pa v teh nekaj dnevih (cca. en teden) veliko dogaja. Zlasti iskrice med glavnima junakoma. :)

  9. karina 12/04/2015 13:40

    Zelo dobra knjiga, ceprav imam raje zg.romane. hitro preberes, a vredna casa :)) potegne vase

  10. Sandra 27/01/2016 15:04

    Tipična erotična zgodba, je pa za prebrat.

Napiši komentar