Nora na ljubezen

Nora na ljubezen

Avtor: MARIE FORCE
Serija: McCarthys of Gansett Island, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Fool for love

* * * ½   33 vote
Oceni knjigo:
9

Joe Cantrell, lastnik trajektnega podjetja na otoku Gansett, je v Janey McCarthy zaljubljen, odkar pomni. Hkrati pa je Janey zaročena z bodočim zdravnikom Davidom. Ko se stvari v njuni vezi hudo zapletejo, Jane na pomoč pokliče svojega “petega brata” Joeja, enega izmed redkih ljudi, ki so ji blizu. Nujno potrebuje nekaj dni, da se umakne z otoka, preden seznani starše in prijatelje na otoku z novico o preklicani zaroki. K sreči Joe živi na celini in ji rad priskoči na pomoč. Vendar pa ga to spravi v skrajno neprijeten položaj, saj je svojo ljubezen do nje tedaj skrival. Bo izkoristil priložnost, da ji pokaže kako lepo bi jima bilo skupaj? In kaj bo na to rekel njegov najboljši prijatelj, ki je tudi zaščitniški starejši Janeyjin brat?

Komentarji:

  1. sabina 27/05/2014 10:53

    Meni je ta knjiga še boljša in lepša kot prva. Čudovita zgodba, polna hrepenenja in iskanja ljubezni.
    Joe, ki že dolgo let hrepeni po Janey, sestri njegovega najboljšega prijatelja Maca, se sanje nenadoma uresničijo, ko Janey zapusti svojega prevarantskega zaročenca in najde tolažbo pri njem. Nanj je dolgo gledala kot na brata, sedaj pa se ji odprejo oči in vidi pred sabo postavnega, ljubečega in iskrenega moškega, ki bo storil vse, da bi jo zaščitil in obdržal pri sebi. Toplo priporočam! :)

  2. Q 09/07/2014 16:21

    Odlična!
    Tudi meni je bila bolj všeč kot prva. Veliko strastnih prizorov. Se že veslim nadaljevanja….

  3. EVI 29/08/2014 8:31

    Knjiga je od sodobne romance zame ena izmed, najlepših in bo imela posebno polico med moji zbirki knjig.Moja ocena sodobna romanca 5.

  4. maxim 10/09/2014 11:32

    Ko sem prebrala prvo knjigo sem zapisala, da komaj čakam nadaljevanja in tudi zdaj po drugi, se tega veselim. Ta je prav tako zelo romantična in čutna, meni nekak bolj verjetna kakor prva, ki je res zelo “instant”, tak ful na hitro. Čeprav, če smo iskrene se tudi tukaj brzinsko dogaja, ampak ta dva se vsaj poznata. Za pobeg iz realnega sveta resnično lepa.

  5. Krofi 19/09/2016 14:45

    Lepa. Ko Joe reče Janey, da jo ljubi že tako dolgo, da se sploh ne spomni več kdaj je ni ljubil – ob tem stavku sem se stopila. Ko sem na koncu prebrala še odlomek iz naslednje knjige, ki govori o Sydney in Luku, sem takoj hotela prebrati se tretjo knjigo. Na žalost sem ugotovila, da je niso prevedli. Škoda.

  6. S.Girl 07/11/2016 16:03

    tudi ta zgodba zelo lepa … zgodba o pravi ljubezni … kdor čaka, dočaka … komaj čakam tretji del … Naslov: Pripravljena za ljubezen .. zgodba o Luku in Sidney … podobno kot Joe, v drugi knjigi, ki je čakal na Jeney- svojo ljubezen …, tu Luka ponovno po 17 letih spet spregovori s Sidney – s svojo ljubezenijo iz mladosti

  7. Klara 25/04/2018 19:00

    Odlična zgodba zelo priporočam branje te knjige!

  8. nani 21/07/2020 16:32

    Res še boljša od prve, morda tudi zato ker se prva nadaljuje s to.

  9. Prefinjena 18/01/2021 19:17

    Zgodba ki je velikokrat resnična, ne zavedaš se koga imaš celo življenje ob sebi in ga imaš za dobrega prijatelja, v resnici ti oseba lahko da in pokaže cel novi svet… Stavek, ki ji ga izreče:
    “Ljubim te že tako dolgo, da se sploh ne spomnim več, kdaj te nisem ljubil.”
    Ali sploh lahko ostaneš ravnodušen?

Napiši komentar