Sedem dni pregreh

Sedem dni pregreh

Avtor: TESSA DARE
Serija: The Spindle Cove, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: A week to be wicked

* * * *   37 vote
Oceni knjigo:
17

Minerva Highwood, ena zapriseženih samk v Spindle Covu, hoče na Škotsko.

Colin Sandhurst, lord Payne, prvovrstni razvratnež, pa hoče … kamorkoli, da le ne bi bil v Spindle Covu.

Neobičajna partnerja imata teden dni časa, da:

uprizorita lažen pobeg in poroko,

prepričata družino in prijatelje, da sta ‘zaljubljena’,

pobegneta oboroženim roparjem,

preživita svoje najhujše nočne more,

prepotujeta dobrih šeststo kilometrov in se ne pokončata.

Podnevi sta skupaj v zelo majhni kočiji, ponoči pa v še manjši postelji.

Nimata časa za vse večjo privlačnost, ki se poraja med njima. Še manj za divjo strast. Bog ne daj, da bi dragocene ure zapravila za razgaljenje svojega srca in duše.

Nenadoma se zdi teden dni ravno dovolj za zvrhano mero težav. In morda … morda pa le … za večno ljubezen.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 28/05/2014 8:07

    Kaj naj rečem, kot da mi je bila knjiga VŠEČ, všeč in še enkrat všeč. Ob njej sem se veliko presmejala ob duhovitih pripetljajih in dialogih. Colin in Minerva sta res posrečen par, ki ju nihče ne bi dal skupaj, a se izkaže, da se pod svojo masko v vsakem skriva popolnoma drugačna oseba kot sta pripravljena priznati. A na koncu, po velikooo zelo strastnih nočeh prave ljubezni ne moreta zanikati. :) Tessa je super avtorica, sploh se ne morem odločiti, če mi je bila ljubša ta ali prva knjiga, obe sta fenomenalni. Upam, da bomo od te avtorice še brali in brali. :)

  2. saby 03/06/2014 19:04

    Super knjiga ;) mi res ni žal, da sem jo kupila (v Mladinski knjigi za samo 4,99€). Zgodba je pa tako duhovita, da sem se mogla celo pot na avtobusu, skrivati za njo, da me ne bi sošolci videli kako umiram od smeha, ter bi si mislili, kaj je narobe z mano :) (enako se je potem dogajalo v sobi, vendar je moja cimra že navajena tega ;) ) Tako da res vsem toplo priporočam to knjigo, ter seveda dodajam Tesso Dare med svoje najljubše pisateljice zgodovinskih romanov :)

  3. Metka 04/06/2014 8:08

    *Saby pozdravljena.

    Zanima me kje si dobila po tako ugodni ceni novo knjigo Tesse Dare?

    Hvala in lp

  4. G2 16/06/2014 12:49

    Čudovita, polna humorja. Tako kot sta že omenili Lady Starlight in Saby, sem se nasmejala, kot že dolgo ne, ob branju knjige.

  5. maxim 21/06/2014 14:31

    Nisem se motila, ko sem ob koncu prve zgodbe predvidevala, da bi znala biti tale knjiga dobro in duhovito branje. Humorna in s čustvi prežeta je mene več kot prepričala in zdaj enostavno vem, da bo dobra tudi nasledna.
    Tisti njegov stavek, ali bi ga ona čisto za znanstvene namene hotela malo vzeti v u…., aleluja še zdaj mi gre na smeh.

    In še enkrat, isto kot na koncu, prve bom tudi tokrat zapisala “TOLE BI PA JAZ LAHKO ŠE PA ŠE BRALA”, je lahkotno, nič posebnega, a rezultat je dobro razpoloženje.

  6. Saby 24/06/2014 16:21

    @Metka kupila sem jo v Mladinski knjigi ali pa v DZS-ju, nisem čistno prepričana … Na Bledu :)

  7. Sabiy 24/06/2014 16:25

    Pa najbrž veste da imajo v Felix-su do konca tega meseca akcijo, da če kupite 3 knjige (žepnice), dobite od teh treh najcenejšo zastonj in se res splača :)

  8. G2 22/07/2014 12:22

    3. knjiga iz te serije, Polnočna dama, se že tiska. :)

  9. Nika 05/08/2014 11:29

    Zdravo! Mene pa zanima, če sta prvi del in drugi del zelo povezana. Problem mam v tem, da sem rezervirala knjigo v knjižnici in prvo, ki sem jo dobila je sedem dni pregreh? Kaj menite, lahka berem v napačnem zaporedju?=)

  10. saby 05/08/2014 17:06

    jaz sem prvo prebrala sedem dni pregreh, ker nisem vedela da je del serije :) ter me to da je drugi del ni čisto nič zmotilo, le še bolj zanimivo se mi je zdelo ker sem šele nato, ko sem prebrala prvo knjigo izvedela, kaj ji je Colin obljubil :)

  11. sabina 11/08/2014 20:25

    Zelo simpatično in duhovito branje. Zgodbo popestrijo številne “nevšečnosti” in vroče noči.
    Minerva, sicer zelo zagnana geologinja in učenjakinja, se ne more brzdati v bližini Colina in spozna, da je ljubljena, željena, poželjiva….Colin jo prebudi, podobno kot ona ozdravi njega preteklih travm in fobij.

  12. saby 28/08/2014 17:41

    Tretja knjiga je že tudi izšla v mehki vezavi :) in je tako kot ta polna ljubezni, bolečine in strahov iz preteklosti, ter seveda, kot je za Tesso značilno veliko humorja. (Zelo všeč so mi bile prigode z Jazbecem, ter seveda sem se zelo presmejala tudi koncu oz. Katinem načrtu ;) )

  13. Mrs. Darcy 09/10/2014 8:49

    Odlično nadaljevanje serije The Spindle Cove.
    Tako kot prva, me je tudi ta navdušila. Uživala sem maksimalno, saj je tudi druga knjiga zabavna, ljubezenska in strastna zgodba o dveh zelo različnih osebah, ki pa se nekako najdeta in zbližata. Seveda pa imata na poti nešteto dogodivščin, ki njuno zvezo še dodatno otrdijo.

    Odlična pisateljica (meni osebno ena boljših), ki poskrbi, da je branje sproščeno in zabavno doživetje!

    ocena 10

  14. nika88 02/11/2014 21:42

    Knjiga mi je bila zelo všeč. Prijetna, tako lahkotno branje. Predvsem pa je to prva knjiga, pri kateri mi je naslov jasno povezan z vsebino knjige :)

  15. akasha 20/06/2015 8:10

    enostavno fantastična.jo kar ne odložiš,polna aventure in humorja,čustev in hrepenenja…skratka avtorica ne razočara!komaj čakam da vržem šape se na ostale njene knjige…

Napiši komentar