Draga Eloise

Draga Eloise

Avtor: JULIA QUINN
Serija: Bridgerton, 5.knjiga
Zvrst:

Org. naslov: To Sir Philipe, with love

* * * *   43 vote
Oceni knjigo:
12

Sir Phillip je vedel, da je Eloise Bridgerton samska, zato jo je zasnubil, prepričan, da bo njegovo ponudbo sprejela z obema rokama. Toda … motil se je. Čudovita ženska, ki je stala na njegovem hišnem pragu, ga niti najmanj ni spominjala na tiho miško. In ko je končno za hipec zaprla usta, bi jo najrajši poljubil nanje … In še kam drugam.

 

Misli, da je zmešana? Eloise Bridgerton se vendar ne more poročiti s popolnim neznancem! Njen popolni moški že ni tak nevljudni, molčeči in muhasti robatež, živo nasprotje londonskim kavalirjem, ki so kar tekmovali za njeno naklonjenost. A ko se ji je nasmehnil … in ko jo je poljubil … je svet okoli nje preprosto izpuhtel.

Bi bil ta nepopolni moški lahko popolna izbira?

Komentarji:

  1. Lady Starlight 05/06/2014 16:54

    Julia Quinn je res izjemna avtorica z edinstvenim slogom, ki bralca pritegne in sčara čudovito romantične zgodbe. Tudi pri tej knjigi me ni razočarala, čeprav je bil Fillip hipoma pravi bebec, je pisateljica s svojim humorjem in iskrivostjo ustvarila čudovito zgodbo.

  2. G2 16/06/2014 12:42

    Lepa. V živo sem si predstavljala prizor, ko dvojčka nastavita vrč moke, ki se je stresel na Elioso …..in se nasmejala. Komaj čakam naslednjo. :)

  3. saby 20/06/2014 11:49

    Ta knjiga mi je zelo všeč :) Najbolj mi je pa všeč, ko jo pridejo vsi bratje rešit :) Všeč mi je tudi da Eloise, ni tipična ženska, ter je celo tako dobra v streljanju, da njeni bratje streljajo, samo takrat kadar nje ni v bližini, ker ona vedno zmaga ;)

  4. saby 20/06/2014 11:50

    p.s. pa dvojčka obožujem in tudi njune norčije, želim si samo da bi bilo malo več norčij med njima in Eloise ;)

  5. janc.jancy 25/06/2014 10:14

    Julia Quinn je res odlična pisateljica, knjigo sem prebrala takoj in ni me razočarala :) Eloise me je kar malo na mene spominjala, ker je tako trmasta in je želela vse nejasnosti takoj razčistit, žal tako kot jaz ugotovila da se je včasih boljše ugriznit v jezik ;) Colin pa je moj najljubši lik in je pravi srček tudi v tej knjigi :)

  6. maxim 25/06/2014 14:51

    Julia Quinn in njena serija Bridgerton ni ravno moja top in prva misel, ko nekomu priporočam knjigo v branje, pri dveh sem se namreč bolj s težavo prebila čez polovico knjige, a potem je šlo in se na koncu izkazalo za čisto zadovoljivo branjem.
    Ta knjiga pa je pustila svoj pečat, meni osebno najboljša od vseh.
    Colin bi se pa glede na svoj apetit komot lahko pisal “Hungry”.

  7. sabina 25/06/2014 19:10

    Jaz se tu pridružujem komentarju maxim, ki pravi, da tale serija res ni top, ko pa se prebiješ “skozi oklep”, potem kar steče. In ravno pri Eloise je najbolj prijetno branje. Všeč mi je, da je glavna junakinja drzna, zabavna in ljubeča, zna z otroki, predvsem pa zna pomiriti svoje “uboge” brate. Tisti prizor s streljanjem me je nasmejal do solz…ali pa prizori z dvojčki, ko Eloise pokaže Phillipu, kako se vzgaja in ljubi…..tale zgodba mi je od vseh še najbolj všeč! :)

  8. nika88 04/08/2014 21:58

    Zabavna, napeta, drugačna zgodba. Ravno to občudujem pri pisateljici.

  9. nezy 03/09/2014 14:15

    Na žalost me pa ta knjiga ni preveč navdušila. Glede na njene prejšnje, mi je ta bila nekam na hitro narejena, brez večjih zapletov, lika se sprijaznita s poroko, zaljubita in konec. Upam na druge, ki mi bodo popravile vtis ;)

  10. Suzana 23/09/2014 13:05

    Zdravo, kakšna knjiga mi včasih uide, sedaj pa ne vem, a je to ta, kjer oče otrok beži v svoj rastlinjak, pred otroki in se je njegova prva žena vrgla v jezero, ker je želela umreti?
    Lp in hvala za odgovor

  11. sabina 23/09/2014 13:42

    Suzana, imaš prav, Draga Eloise govori o tem, kar si napisala. :)

  12. nani 25/09/2017 13:45

    Kako se Eloise zbliža z njegovima otrokoma je v meni zbudilo sentimentalnost.
    Prav to sta pogrešala…mame kot take nista nikoli imela in ni čudno da sta jo hitro posvojila za svojo.
    Da ne govorimo, kako je ozdravila njega s svojo energijo in začutila sem tisti prav ob razpletu, ko jima res privoščiš končno srečno in harmonično življenje.

Napiši komentar