Neznanec v mesečini

Neznanec v mesečini

Avtor: JUDE DEVERAUX
Serija: Moonlight trilogy, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Strange in the moonlight

* * * *   20 vote
Oceni knjigo:
9

V drugem romanu iz odlično prodajane edileanske trilogije se Jude Deveraux vrača v idilično mestece v Virginiji, kjer se tri najboljše prijateljice spet združijo, ko vsaka od njih išče svoje sanje in srčne želje.

Kim Aldredge je presrečna, ko izve, da je njena prijateljica s fakultete Jecca našla ljubezen s Tristanom, njenim bratrancem. Toda Kimina lastna sreča je kljub cvetoči karieri v svetu nakita tako odmaknjena kot tisto davno poletje, ko se je kot osemletnica cele dneve igrala z otroškim prijateljem Travisom Merrittom, ki je z mamo prišel v Edilean v skrivnostnih okoliščinah. Ob koncu tistega nedolžnega poletja ji je obljubil, da se bo nekega dne vrnil … Potem pa je izginil brez slovesa. Po dolgih letih Kim še vedno hrani obledelo fotografijo, ki je edini dokaz njune popolne sreče. Ko najmanj pričakuje, se Travis, zdaj znani manhattanski odvetnik, spet pojavi v njenem življenju. Bo Kim videla fanta, ki ga je nekoč poznala, pod krinko moškega, kakršen je postal?

Komentarji:

 1. sabina 05/06/2014 16:20

  Kim in Travis, otroška prijatelja, ob ponovnem srečanju čez mnogo let ugotovita, da so med njima prave iskrice, a vendar je tu še Travisov težavni oče in njegova na novo zaljubljena mama, da o Kiminih problemih z “zaročencem”, ki se izkaže kot prevarant, ne govorim. Luštno poletno branje. :)

 2. DH 07/06/2014 20:48

  meni je bila tudi všeč….;D

 3. G2 16/06/2014 12:51

  Simpatična knjiga.

 4. maxim 01/07/2014 11:30

  Tudi meni je všečna, taka zelo romantična, čeprav je tisto dogajanje z Russell-om na koncu celo zame, ki sem nepobolšljiv romantik malo preveč pravljično. V celoti gledano pa je to čisto luštno in nezahtevno branje.

 5. saby 03/07/2014 17:14

  Celo trilogijo sem prebrala v enem dnevu, ter morem reči, da je to moja najljubša sodobna serija :) škoda mi je le da v nobeni knjigi ne vidimo vseh treh prijateljic skupaj :/
  drugače mi je pa bila ta trilogija res super, sploh pa za poletno branje in Jude Deveraux, ker mi je res top avtorica in jo vsem toplo priporočam :)
  ali kdo ve katero knjigo pa bodo šli sedaj prevajat? (upam da bodo šli prevajat For All Time, naslednjo knjigo iz Nantucket brides trilogije, ker komaj čakam, da izvem, kaj se zgodi z Toby in tistim dvojčkom ;) )

 6. mojca 05/07/2014 14:27

  Prebrala sem prvo knjigo in sedaj koma čakam,da še preberem to in vidim kaj se bo zgodilo naprej… Kaj morem .če pa ljubim romantiko. V prvi knjigi sem se kar ” zaljubila” v Tristana. :)

 7. Tatjana 02/09/2015 15:33

  Ali mi katera odstopi ali proda to knjigo? Imam prvo in tretjo, te pa ne morem dobiti nikjer…

 8. maxim 02/09/2015 17:25

  Knjigarna Felix, Ljubljana Čopova

  Knjigarna Felix, Ljubljana Kolosej

  Knjigarna Felix, Ljubljana Miklošičeva

  Knjigarna Felix Express, Ljubljana Mercator center Šiška

  Knjigarna Felix Express, Ljubljana Supernova

  Knjigarna Felix, Kamnik Qlandia

  Knjigarna Felix, Novo mesto, Qlandia

  Knjigarna Felix, Planet Tuš, Celje

  Knjigarna Felix Express, Planet Tuš, Maribor

  Knjigarna Felix, Mercator center Tabor, Maribor

  Knjigarna Felix Express, Planet Tuš, Koper

  Knjigarna Felix Express, Qlandia, Nova Gorica

  Knjigarna Felix, Mercator center, Domžale

  Knjigarna Felix Supernova, Nova Gorica

  Knjigarna Felix Qlandia Maribor

  Knjigarna Felix, Ljubljana Cankarjeva

  Knjigarna Felix, Ljubljana City Park

  Knjigarna Felix, Ljubljana Maximarket

  Knjigarna Felix, Celje City Center

  Tatjana,

  Na Felix knjigarna-www.felix.si je seznam knjigarn ki imajo knjigo na zalogi, žepnico imajo skoraj vsepovsod na voljo, trde vezave je manj, a se jo še da kupit.

 9. maxim 02/09/2015 17:28

  Pismo rosno, vseh knjigarn res nisem hotla zravn prpotat, sem bla prehitra.

Napiši komentar