Maske v mesečini

Maske v mesečini

Avtor: JUDE DEVERAUX
Serija: Moonlight trilogy, 3.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: y

* * * ½   10 vote
Oceni knjigo:
5

Sophie Kincaid nepričakovano zapusti fant, zato dekle pobegne v mestece, ki mu njena prijateljica Kim Aldredge pravi raj na zemlji. Toda Sophiejini prvi vtisi o Edileanu so vse prej kot rajski: najprej se ji daleč od vsega pokvari avtomobil, nato jo skoraj povozi divjak v športnem avtomobilu. Majhno dejanje iz maščevanja ji da nekaj zadovoljstva in hitro se razširi glas, da je atraktivna neznanka vedno zagrenjenemu dr. Reedu dala vetra. A ni bilo prvič, da je ognjevito umetnico maščevanje gnalo malce predaleč; skrivnostni predmet, ki ga nosi s sabo, bi lahko njenemu nekdanjemu fantu uničil prihodnost. Tudi Reede Aldredge ima skrivnosti; med drugim bi se rad zbližal z lepotico, ki je postavila na glavo njegov temačni svet. Pod nočnim nebom je njun ples v maskah čaroben – bo vsega konec, ko bo posijalo sonce?

Komentarji:

  1. saby 09/07/2014 20:54

    super knjiga, odlična serija :) vse tri knjige sem dobesedno požrla, ker sem jih prebrala v dobrem dnevu :) in ni mi žal ;)

  2. G2 10/07/2014 9:40

    Tudi meni je bila zelo všeč.

  3. sabina 26/07/2014 10:31

    Lep zaključek trilogije. :)
    Edino konec se mi zdi bolj na hitro napisan in nima tistega čara.

  4. saby 26/07/2014 12:35

    Mene je pa zmotilo, da se na koncu niso vse tri prijateljice srečale… bi se mi zdelo res zelo lepo če bi se Sophie končno srečala z prijateljicama, ker se niso vidle že par let, ter to bi bil popoln zaključek serije :)

  5. thetjasap 13/03/2017 19:33

    Zgodba mi je bila zelooo všeč, ampak mi stil avtorice kako piše nekako ne potegne. Mogoče bom še poizkusila kakšno od nje v prihodnosti.

Napiši komentar