Dogovorjena poroka

Dogovorjena poroka

Avtor: VICTORIA ALEXANDER
Serija: Effington Family, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The husband list

* * * *   28 vote
Oceni knjigo:
7

Čeprav lejdi Gillian Marley ve, da to ni najpametneje, si mora poiskati soproga – in to hitro. Da bi prejela nepričakovano zapuščino svojega strica, se mora poročiti do naslednjega rojstnega dneva, tako ima le še dva meseca, da bi našla vodljivega moža. Na vrhu njenega seznama primernih kandidatov je lord Richard Shelton, toda Gillian je že ob prvem pogledu na zelo čednega, vendar skrivnostnega plemiča vedela, da ga bo zelo težko pregovorila, da bi se strinjal s poroko iz koristoljubja.

Richard Shelton, grof Shelbrooški, ni odporen proti mamljivim čarom lejdi Gillian, vendar mu niti na kraj pameti ne pride, da bi privolil v zakon, v katerem bi bil v celibatu. Čeprav ga dediščina zelo mika, ve, da je prava nagrada sama lejdi Gillian, zato ji ne namerava dovoliti, da bi zanikala goreča čustva, ki se iskrijo med njima. Zdaj ima le dva meseca, da jo prepriča, naj postane njegova žena v vseh pogledih …

Komentarji:

  1. Lady Starlight 04/09/2014 3:15

    Kot že prva mi je bila tudi ta zelo všeč. Iskriva, romantična, humorna in strastna. Zelo me je spominjala po zgodbi na Polnočna priznanja od Jacquie D’Alessandro, a še vedno vsaka obdrži svoj čar – vsekakor priporočam v branje. :)

  2. lilija 08/09/2014 11:28

    Nagajivost prvega romana se stopnjuje v drugem – obubožan plemič in vdova, ki se ji nasmiha bogastvo…njegova skrivnost, ki pa ne more biti skrita pred ostroumno žensko…drobna pobalinstva, ki ji osvojijo srce…in nepozaben francoski naglas ;)

  3. Lady Starlight 08/09/2014 13:31

    Lilija izjemno lepo si strnila bistvo knjige. :)

  4. G2 11/09/2014 11:35

    Lepa, se že veselim 3. knjige Ljubezenske lekcije.

  5. sabina 24/09/2014 20:59

    Punce, tale Richard pa je mene povsem očaral! Na eni strani imamo spreobrnjenega lahkoživca, ki je povrh tega še obubožan plemič z zanimivim poklicem in Gillian, lepa vdova, ki se ji nasmiha dediščina, če ne bi bilo pogoja, da se poroči do 30. rojstnega dne. Kaj pa zdaj? Prav zabavala sem se, ko je Gillian zasnubila Richarda in njegovo reakcijo. Richard me je povsem presenetil s svojo zavzetostjo, da bi osvojil Gillianino srce in s svojo delavnostjo. Njegova skrivnost pa le še hm, dodatno povzroča ljubezenske iskrice. Da ne omenjam njegovih sester, ki povzročijo pravi nemir…..Res zelo očarljivo in lepo branje! :)

  6. katarina 28/09/2014 13:09

    Tudi mene je Richard očaral. Predvsem zato ker je bil tako močan, da je opustil vse grde navade in zgledno skrbel za sestre in propadlo graščino, kar njegov oče ni zmogel. Seveda tudi ljubezen do Gillian in ne pohlep po njenem bogastvu. Ljubezen je res očarljiva in lepa če je pristna in ne narejena….<3

  7. Mrs. Darcy 18/02/2015 14:11

    Zabavne prigode in meni bolj všečna lika kot v prvi knjigi.
    Simpatično branje 7+/10

Napiši komentar