Zapeljati višavsko dekle

Zapeljati višavsko dekle

Avtor: MAYA BANKS
Serija: Highlander, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Seduction of a Highland lass

* * * ½   60 vote
Oceni knjigo:
19

Alaric McCabe je povedel klan v boj za posesti, do katerih ima dedno pravico. Ker mu to nalaga dolžnost, se je pripravljen poročiti s hčerjo sosednjega poglavarja.

Toda na poti k Rionni McDonald, ki naj bi jo zasnubil, pade v zasedo. Najde ga prelestna gorjanka, hrabra lepotica, in mu čudežno reši življenje. Zaradi njenega nežnega dotika se njegova zvestoba  klanu, njegova čast in najgloblje strasti znajdejo pred hudo preizkušnjo. Keeley McDonald je njen klan izobčil, njeni najbližji so izdali njeno ljubezen in zaupanje. Ko vidi ranjenega bojevnika pasti s konja, se ne more upreti privlačnosti njegovega krepkega, vitkega telesa. Bliskajoči pogled njegovih zelenih oči v njej zaneti strast, prepovedana ljubezen ju potegne v vrtinec telesnih užitkov. Toda krog zarote in nevarnosti se oži in Alaric se znajde pred nemogočo izbiro: ali bo zaradi ženske, ki jo ljubi, izdal svojo kri?

Komentarji:

  1. G2 03/09/2014 11:52

    Čudovita, preberite, ne bo vam žal.

  2. Lady Starlight 05/09/2014 8:51

    Zelooo lepa zgodbica, ravno taka kot jih imam rada; strastna, iskriva in romantična, lahkotna, vseeno, pa moram priznati, da sem na koncu potočila kar nekaj solzic, kar se mi že dolgo ni zgodilo. Maya mi je zelo všeč. Če se mi je prva knjiga zdela posnetek Garwoodove, je tu že bolj začela razvijati svoj stil, kar je tudi všečno.

  3. Q 05/09/2014 12:04

    Odlična!

  4. Saby 05/09/2014 15:58

    Perfektna knjiga :) enostavno nimam besed…. Kadar ima kakšna knjiga žalostne prizore se `jokam´ (to pomeni da se jokam samo v mislih), ter to je prva knjiga in do sedaj edina, pri kateri sem se dobesedno zjokala, ter sem si mogla vzeti premor, ker nisem mogla brati skozi solze… tako da ima ta knjiga res poseben prostor v mojem srcu in jo seveda tudi zelo priporočam :)
    (p.s. če ste malo občutljive si za vsak primer pripravite robčke ;) )

  5. janc.jancy 06/09/2014 22:49

    Meni je bila ta najbolj všeč od te trilogije. Prebrala sem jo takoj, mislim da kar v enem dnevu. Predvsem mi je bila zanimiva, ker sta se oba junaka že na začetku privlačila, prav čuti se ljubezen, strast…ampak je med njima bilo toliko ovir. Jo priporočam! Sama sem jo že prebrala dvakrat, pa verjetno jo še bom ;) čista desetka!

  6. sabina 07/09/2014 14:38

    Ena od najlepših zgodovinskih romanc, ki sem jih prebrala v zadnjem času! :)
    Zgodba je polna iskric, vznemirjenja, spletk, predvsem pa hrepenenja po ljubezni, ki bi bila za povezavo med klani usodna. Nežna čustva med Alarickom in Keely so prepovedana, njuni stiki pa so zato omejeni le na skupne vroče noči, da ne omenjam nevarnosti, ki preži za vsakem vogalom…..res prijetno branje, na trenutke zelo ganljivo in ljubeče.
    Prijetno me je presenetil Caelen, ki je pokazal, da ima tudi on čustva, kar dokaže s tem, da zavaruje bratovo ljubljeno pred morebitnim posilstvom poglavarja McDonalda, nato pa prevzame bratovo mesto pri poroki….odloči se poročiti z Rionno. Se že veselim njune zgodbe!

  7. neja 08/09/2014 17:55

    Pri prvi sem bila malo skeptična, toda ta druga je krasna. Prebrala sem jo že dvakrat in jo še bom.

  8. lilija 09/09/2014 11:21

    Ljubezen ali dolžnost? Zagotovo najtežja odločitev v življenju bojevnika, ki po naključju najde ljubezen svojega življenja v mladi gorjanki, ki jo njen klan po krivici izloči.
    Veliko ovir, solza, strasti in ljubezni je potrebno, da Keely za vedno najde svoj dom – v novem klanu in v življenju ter srcu Alarica.

  9. Angelika 05/10/2014 17:23

    Meni je najprej ta prišla pod roke; gre za dovolj samostojno zgodbo, da sem jo brala brez težav, čeprav nisem prebrala prvega dela. Sylvia mi je malo boljša v sodobnih zgodbah, vendar pa je tudi v tem žanru dobra – ocena 4+.

  10. Angelika 05/10/2014 17:25

    Ja seveda Maya Banks, ne Sylvia Day.

  11. Mrs. Darcy 23/10/2014 11:37

    Odlična knjiga, ki sem jo prebrala v enem dnevu (oziroma dveh nočeh :D

    Kot je že napisano zgoraj – strastna, iskriva, napeta in romantična; na koncu pa nisem mogla dihat in dovolj hitro brat … priznam, tudi solze so bile v igri

    In res je, prva je bila bolj podobna stilu Garwoodove, ta knjiga ima pa čisto svojega in zato me je res prijetno presenetila in je nisem mogla odložit.

    Ker sem prebrala tudi njeno sodobno triologijo, sem bila navdušena, kako se je uživela v zgodovinsko zgodbo in je res odlično pričarala pred očmi.

    Alaric mi je bil še bolj všeč od Ewana.

    Ocena 9/10

  12. maxim 17/11/2014 13:08

    Prebrala in tudi sama prišla do spoznanja, da je ta zgodba že čisto “samo svoja” , ne spominja več na stil nekoga drugega, je dejansko tista Maya BAnks, ki jo jaz poznam iz njene sodobne-erotične serije. Tisto dogajanje za zaprtimi vrati se namreč hudo vroče bere. In na koncu spet ne morem iz svoje kože, saj se mi močno zdi, da bo Caelen, ki je skozi ti dve zgodbi pridno nabiral bonus točke, moja izbira za princa na belem konju.

  13. didi 01/02/2015 18:42

    Prečudovita knjiga, ob njej sem se smejala in jokala kot dež

  14. akasha 21/12/2015 0:59

    običajno ne jočem,vendar pri tej se nisem mogla zaržati.zgodba ti res prebode srce,se strinjam z vsem navedenim zgoraj;prebrala sem vse,čisto vse garwoodove knjige,pa se nisem niti pri eni razjokala,tako da absolutno mi je boljsa od vseh garwoodovih nakupu.sicer je prva knjiga te avtorice ki sem prebrala,tako da je berljiva in razumljiva , čeprav prve nisem prebrala.ocena 10 plus,če bi lahko.

  15. Simona 23/01/2017 17:24

    Full luštna! Mi je zelo všeč :-) Res mi je všeč ker se knjige med seboj nadaljujejo. Komaj čakam tretjo :-D

Napiši komentar