Njegov usodni dotik

Njegov usodni dotik

Avtor: TRACY ANNE WARREN
Serija: Byrons of Braebourne, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Seducet by his kiss

* * * *   40 vote
Oceni knjigo:
7

Jack Byron tretji sin plemiškega rodu uspešno rešuje svoje finančne probleme z igranjem kart, dokler ne izgubi partije z meščanom Danversom in to kar za 100.000 funtov. Ker nikakor ne more vrniti dolga, ga Danvers zaveže, da se poroči z njegovo godno petindvajsetletno hčerjo, sicer ga bo kazensko preganjal. Seveda jo mora zapeljati do te mere, da se ona vanj zaljubi in privoli v poroko.

Grace Danvers je nedolžno in naivno dekle, vendar je pa precej izobražena, razsodna in pametna. Za prijatelja Terrenca, založnika, riše risbe ptic in rastlin, ki jih kot priročnike uspešno tiska. Terrence bi si želel poročiti z Grace, vendar ga ne ljubi in ga zavrne, ko ugotovi njegova drugačna nagnjenja, prijatelja pa kljub temu ostaneta.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 07/09/2014 19:46

    Prva mi je bila všeč, ampak te druge pa sploh ne morem opisati z besedami kako dobra je – ne morem je prehvaliti, wooow. Fantastična in izjemna zgodba. Zaradi načina, ki Jacka spodbudi k dvorjenju Grace dobi njuna ljubezen dokaj boleč prizvok, pa čeprav je iskrena, ampak Jack je odločen premagati vsako oviro in Grace dokazati svojo pravo ljubezen. Pa tudi Grace je prav posebna gospodična. Prav očarala me je knjiga. Bi jo ocenila še z več kot 5, če bi se dalo. ;)

  2. lunca 14/09/2014 16:20

    Čista petica!!! Zgodba sladkega zapeljevanja in nebrzdane strasti. Dobro zasnovan zaplet, z grenkim priokusom, ki pa ga pisateljica odlično, z vsako stranjo tekoče in do konca zgodbe vznemirljivo razrešuje. Izredno dodelani karakterji, tako glavni, kakor tudi postranski.
    Vsebina, ko pomisliš, da boljše že ne more biti! ;)

  3. G2 15/09/2014 14:41

    Čudovita. Komaj čakam naslednjo Vojvodi po godu.

  4. sabina 23/09/2014 9:33

    Meni pa tale druga ni bila preveč všeč. Iskrivosti je bolj malo, dogajanja ni veliko. Je berljiva, ampak mene ni prevzela. Nima wow učinka name. Ocena: 3/4

  5. Mrs. Darcy 14/11/2014 9:27

    lunca je zelo lepo povzema moje misli: super zaplet, proti koncu knjige precej grenak priokus, kjer prevladuje trma obeh glavnih karakterjev, ki se ne znata iskreno pogovorit.
    Pisateljica je ustvarila res dobro in tekočo zgodbo, oba lika sta super in oba razumeš in sočustvuješ z njima.

    Priporočam!

    9/10

  6. maxim 24/11/2014 10:36

    Meni najbolj zanimivo pri teh naših komentarjih je, kako različno lahko dojemamo eno in ta isto zgodbo. Prva name ni imela tistega wow učinka, čeprav je vsekakor vredna branja, medtem ko me ja ta zasvojila že na začetku, me očarala in čisto prepričala. Popolna petka.

  7. S.Girl 02/11/2016 10:46

    Tako kot Lady Starlight, sem mnenja, da je za moj okus ta za odtenek še boljša od super romance Chada in Meg … Preselila sem se v leto 1800 … hi hi … mož je samo zmajal z glavo, ko me ni bilo celo noč v spalnico … ahahahaa …

Napiši komentar