Vroča skrivnost

Vroča skrivnost

Avtor: J KENNER
Serija: Most wanted, 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Wanted

* * * ½   15 vote
Oceni knjigo:
4

Kongresnikova hči Angelina Raine se ne more otresti spomina na tragične dogodke iz preteklosti. Sprostitev najde šele v čednem, strastnem, drznem in skrivnostnem poslovnežu Evanu Blacku, ki jo odreši vseh spon in ji v življenje končno prinese vznemirjenje, po katerem je vselej hrepenela.

Vroča skrivnost je prva knjiga iz čutne trilogije Skrivnostni vitezi. Trije uspešni in neubranljivo privlačni, a obenem tudi skrivnostni in nevarni moški so prijatelji in sodelavci, ki jih spravijo na kolena samo tri prav posebne ženske – in njihova strastna ljubezen.

Komentarji:

  1. sabina 30/12/2014 11:17

    Meni je bila prejšnja trilogija tako tako, zato sem bila skeptična, ko sem dobila Vročo skrivnost (hm, naslov je mogoče malo sfaljen, ampak okej) v roke. Potem me je pa prijetno presenetila. Luštno branje, nabito z erotiko in z zanimivo zgodbo.

  2. Angelika 01/02/2015 8:47

    Precej povprečna, zgodba brez vsake globine, meni se je prav vlekla, vseskozi se praktično nič ne dogaja. Mogoče bosta naslednji iz serije boljši.

  3. neja 15/03/2015 10:53

    Simpatična štorija, vendar nisem popolnoma “padla vanjo”. Zelo rada imam vroče prizore, tu ni kaj, toda dobila sem občutek, da je Angelinino (telesno) hrepenenje po Evanu prevečkrat poudarjeno in je zaradi tega čustveni del malo zanemarjen.

  4. sandra 17/07/2015 23:36

    Lahko poletno branje.

Napiši komentar