V vrtincu skrivne ljubezni z lordom

V vrtincu skrivne ljubezni z lordom

Avtor: SARAH MACLEAN
Serija: Love by Numbers, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Ten ways to be adored when landing a lord

* * * ½   47 vote
Oceni knjigo:
7

Odkar so ga v priljubljeni damski reviji razglasili za ‘prvega londonskega plemiča, godnega za zakon’, Nicholasa St. Johna neusmiljeno zasledujejo vse ženske londonske visoke družbe, ki se hočejo poročiti. Ko se mu torej ponudi priložnost, da pobegne iz elegantnih družbenih krogov, jo vneto pograbi – in se znajde na poti najodločnejše in pogubno ljubke ženske, kar jih je kdaj srečal!

 

Hčerka plemiškega ničvredneža lady Isabel Townsend ima preveč skrivnosti in premalo denarja. Čeprav je precej spretno poskrbela zase, zaradi nedavne očetove smrti nasede in potrebuje zunanjo pomoč, da ohrani dediščino mlajšega brata. Pregrešno postavni in nadvse godni lord Nicholas bi lahko postal rešitev, ki jo potrebuje.

 

Toda dama mora biti oprezna in ne sme narediti ničesar nepremišljenega ali neumnega … na primer, da se noro in strastno zaljubi.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 09/01/2015 8:47

    Prebrala in mi je bila še kar všeč – ni me pa navdušila. Zgodba govori o revni, a predrzni Isabel, ki sama skrbi za zapuščena dekleta, življenje se ji postavi na glavo, ko na njeno posestvo prikoraka Nick – utelešenje sanj slednje Londončanke. Isabel in Nick se zaljubita in tako Pepelka dobi svojega princa, a tudi nanju preži skrivnost, ki lahko uniči nuno srečo. ;)

  2. G2 13/01/2015 8:25

    Lepa, komaj čakam naslednjo.

  3. ana 17/01/2015 23:13

    Lepa, lepa, lepa! Čisto me je prevzela. Veliko bolj mi je bila všeč kot prva, čeprav mi je bila tudi prva lepa. In tudi jaz komaj čakam naslednjo o njuni sestri Juliani.

  4. sabina 23/01/2015 16:27

    Lepo branje, nisem pa povsem navdušena, tako kot Lady Starlight. Deluje pa zelo pravljično. :)

  5. Mrs. Darcy 23/03/2015 16:09

    Meni je bila pa knjiga odlična.
    Ravno prav strastna in hkrati pravljična; z izredno močno in samosvojo žensko protagonistko, kot tudi z močnim in zanimivim moškim.

  6. maxim 15/04/2015 9:01

    Ne ravno dih jemajoče, ampak še vseeno dobro branje. Men je všeč in če sem za prvo potrebovala malo več časa da sem jo prebrala in bila potem na koncu nagrajena z dobro zgodbo, sem to prebrala brez težav. Pisana je tak bolj na “prvo žogo”.
    Berem pa tretjo, uhhhhhh, Juliana že po nekaj prebranih straneh pošteno kodra moške živce. Zna bit zanimivo.

  7. nika88 16/03/2016 19:26

    Jaz sem trenutno na strani 110 in ne vem, ali bi jo sploh še brala naprej. Prvi prvi knjigi, ki me je potegnila že s prvim stavkom, in sem jo kar požirala, mislila nanjo tudi čez dan in iskala proste trenutke, da sem jo brala naprej, sem ob tej doživela razočaranje. Žal.

Napiši komentar