Popolna ljubezen

Popolna ljubezen

Avtor: CARLY PHILLIPS
Serija: Serendipity's Finest, 3.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Perfect together

* * * ½   27 vote
Oceni knjigo:
3

V očarljivem ameriškem mestecu Serendipity so odrasli trije člani družine Marsden. Medtem ko sta na videz nedosegljivi brat Mike in sestra Erin, ki je vedno veljala za tiho miško, nenadoma podlegla vsak svoji strastni ljubezni, se najmlajši Sam zaradi boleče zgodbe iz preteklosti še vedno otepa trdnih vezi. Verjame, da so mu usojena le bežna razmerja brez globljih čustev, saj se boji, da ne more več zaupati svojim občutkom, kadar gre za ljubezen.

Toda nenadoma se v mestu pojavi Nicole Farnsworth, ki je v New Yorku pustila svojega bogatega zaročenca in brezčutne, po slavi in denarju hlepeče starše. Zdaj si želi začeti znova in prvič v življenju izživeti svoj pravi jaz. In Serendipity s svojimi prijetnimi in spontanimi prebivalci je popoln kraj za nov začetek. Vendar pa Nicole še ne ve, da bo prav tu srečala moškega, ob katerem ji bo srce bílo hitreje in ob katerem bo občutila tiste razsežnosti strasti, o katerih ni nikoli niti sanjala. Ta moški je detektiv Sam Marsden.

Kaj lahko ljubezen, usoda in sreča prinesejo paru, ki je nehal sanjati o popolni ljubezni, čeprav se ta skriva le korak stran? Odgovor prinaša sklepni del radožive trilogije pisateljice Carly Phillips o neverjetnih romantičnih zapletih iz mesteca Serendipity.

Komentarji:

  1. sabina 05/02/2015 16:13

    Simpatičen zaključek trilogije, ki pokaže, da je za pravo ljubezen treba malo manj slediti razumu, temveč bolj slediti srcu, četudi je bilo to v preteklosti ranjeno. In to nam lepo kažeta Nicole in Sam.

  2. melita 22/02/2015 17:56

    Odlično branje.

  3. maxim 04/01/2016 20:21

    Ni lih neki presežek, a za prebrat je, se pa podpišem pod Sabinin komentar, saj sem podobnega mnenja.

Napiši komentar