In nato jo je poljubil

In nato jo je poljubil

Avtor: LAURA LEE GUHRKE
Serija: Girl-bachelor, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: And Then He Kissed Her

* * *     33 vote
Oceni knjigo:
7

Izjemno razumna Emmaline Dove želi svoje dobro poznavanje etikete deliti z Londončani. Kot tajnici vikonta Marlowa bi se ji sanje zlahka uresničile. Marlowe, veliki ljubitelj plesalk kankana in odločni nasprotnik poroke, je namreč najvplivnejši založnik v mestu. Emma je prepričana, da lahko prav z njegovo pomočjo svoje delo predstavi bralcem. Dokler ne ugotovi, da je ta lažnivi podlež zavrnil vse njene rokopise, ne da bi prebral eno samo stran.

Biti v službi čednega moškega prinaša veliko težav. Samskim dekletom priporočam, da se oborožijo s trdnim značajem, nezlomljivim srcem in neomejeno količino robcev. Nasveti za samska dekleta, 1893 Gospa Bartleby

Komentarji:

  1. Lady Starlight 17/02/2015 9:06

    Čeprav se zgodba ne dogaja v mojem najljubšem časovnem obdobju (dogaja se že na prelomu iz 19. v 20. stoletje) me je tako posrkala vase, da sem jo prebrala v enem dihu in se ob njej noro zabavala. Navidez pusta tajnica je svojemu razuzdanemu šefu pošteno postavila življenje na glavo in poskrbela za več komičnih situacij … ko mu da odpoved, revež je pa bil čisto odvisen od nje. Komaj sedaj se zaveda, kaj mu je Emma pomenila in se odloči, da jo dobi za vsako ceno.

  2. MILADY 18/02/2015 21:52

    Imam vprašanje in sicer kdaj izidejo te knjige v mehki vezavi? Za odgovor hvala.

  3. Lady Starlight 18/02/2015 22:34

    MILADY, kolikor vem naj bi izšle nekje prvi teden v marcu. :) V prednaročilu pri Anu Elari/Kiroji bodo na voljo z 20 % popusta. :)

  4. sabina 23/02/2015 11:46

    Malce drugačno branje, kot smo navajene bralke zgodovinskih romanc, ki ti da misliti. Zanimivo, kako družbene norme lahko nekomu uničijo življenje. Vse tiste zahteve po popolnosti je Emmo v mladosti povsem zatrlo, da je skrila svoje uporništvo in strastno naravo, medtem ko je Harry utrpel veliko ponižanje zaradi ločitvenega postopka in se je nato vdajal razuzdanim ženskam. Velik cinik in nasprotnik porok v trmasti in na videz pusti tajnici dobi svojo nasprotnico. In ko potem ona da odpoved, da bi uresničila sanje o svojem pisanju, je gospod “vsemogočni” čisto na tleh. In nato zasuk…..več pa ne povem. ;)
    Knjiga, ki je vsekakor vredna branja!

  5. maxim 07/03/2015 9:36

    Prebrala in to z veseljem, zgodba je romantično in milo branje. Uživam, ko se “vsemogočnim” tresejo tla pod nogami.

  6. Lady Starlight 07/03/2015 10:05

    No MILADY – sedaj lahko povem, da se zbirajo prednaročila za MEHKO VEZAVO. :)

  7. Melinda 04/05/2015 22:18

    Res dobra knjiga! Priporočam!

Napiši komentar