Sexznam

Sexznam

Avtor: JOANNA BOLOURI
Serija: novela
Zvrst: S

Org. naslov: The list

* * *     36 vote
Oceni knjigo:
12

Phoebe Henderson je morda res samska, a to ni nekaj, kar bi jo osrečevalo. Minilo je eno leto, odkar je svojega fanta Alexa našla v postelji z drugo, in niti številne steklenice vina in neštete ure analiziranj njunega razmerja z najboljšo prijateljico Lucy niso ničesar spremenile. Soočena z novim letom brez nove ljubezni se Phoebe odloči, da bo poiskala drugačno rešitev.

Seznam: deset stvari, ki si jih je v postelji vedno želela preizkusiti, toda nikoli ni imela priložnosti (ali poguma!). Seznam želja med rjuhami. Eno leto užitkov, brez obveznosti.

Preprosto, kajne?

Prištejte vsiljive sodelavce, prijatelje z ugodnostmi, pustolovščine v naravi in morda celo pravo ljubezen in Phoebe bo imela polne roke dela.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 17/02/2015 9:15

    Woooah, sploh ne vem kaj naj rečem, noro, sexi, predrzno branje za vse emancipirane ženske 21. stoletja. Avtorica nas skozi erotične in vroče dogodivščine glavne junakinje popelje z neverjetnim humorjem in iskrivostjo. :) Knjige ne moreš odložiti, dokler je s svetlobno hitrostjo ne prebereš, ampak punce pazite – tako je vroča, da se kar kadi iz nje, zato branje le na lastno odgovornost. :) Skratka, priporočam vsem ljubiteljicam erotičnega žanra, in ja – 50 odtenkov sive popolnoma zbledijo ob tej vrhunski poslastici. ;)
    .

  2. lilija 19/02/2015 14:08

    Knjigo sem prebrala in moram podat mnenje, da sem bila malce razočarana. Nisem zahtevna bralka in vem da se napake dogajajo, ampak v tej knjigi je tiskarskih napak (pravopisnih) kar preveč že od samega začetka. Drugače vroča zgodba ni kaj za tiste, ki radi berejo erotične knjige.

  3. lilija 20/02/2015 14:16

    Admin, lepo prosim, če preveriš, ker nick “lilija” očitno uporabljava dve osebi. Sama komentarjev o Sexznamu nisem dajala, ker knjige še nisem prebrala. Hvala.

  4. sabina 22/02/2015 11:04

    Knjiga je seksi in noro zabavna. Jaz sem odmislila tistih nekaj napakic in sem naravnost uživala ob branju. Vroče branje, ki ima v sebi tudi zgodbo, ki bi se zgodila lahko vsaki ženski. Napisana je tekoče, hudomušno in iskrivo. Tudi erotični prizori so okusni in jedrnati, predvsem pa imajo v sebi kanček humorja. Sexznam ima drugačen naboj od ostalih erotičnih romanov in pusti dober vtis.

  5. sabina 22/02/2015 11:17

    Vroče, iskrivo in hudomušno branje o ženski, ki po propadli zvezi naredi seznam seksualnih želja in začne raziskovati svoje meje. Phoebe se ne zaveda, da se ji bo svet popolnoma spremenil. Zgodba je okusno napisana, začinjena s humorjem in z zanimivimi seksi prizori. Predvsem pa nam roman ponuja zgodbo, v kateri bi se prepoznala marsikatera sodobna ženska.

  6. sabina 22/02/2015 13:48

    Se opravičujem za dvojni komentar, ampak mi je klubromantik zaštekal in mi ni prijel. Lepo branje želim!

  7. neja 27/02/2015 11:45

    Zelo zabavno in prebrano na mah! Glavna junakinja in njene peripetije so mi bile strašno všeč – tako povprečne, človeške – nasprotno od Petdeset odtenkov.

  8. jana 26/03/2015 17:12

    Super branje. Zabavno,pikantno vroče. Skraka uživala v branju vsake strani tega pregrešno dobrega romana.

  9. Angelika 29/03/2015 9:12

    Pisana je kot dnevnik. Očitno to ni stil, ki bi mene pritegnil, ker mi ni bila preveč všeč, tudi ne bi rekla da gre za vročo ali seksi zgodbo.

  10. lilija 01/04/2015 13:41

    Dokaz, da se tudi erotična zgodba lahko dogaja brez mučnih travm preteklosti in postreže z obilico humorja, pa tudi realnosti…ko glavna junakinja ni zgolj lepotička, predana svojemu poklicu, ki ob pogledu na moškega dobesedno pade na kolena…vsakdanji zapleti življenja poskrbijo za humor, da ob posameznih prizorih enostavno planeš v glasen krohot…skratka: sveže, zanimivo in privlačno branje.

  11. nusa 03/05/2015 13:16

    Zabavna, luštna, nič zatežena (temna preteklost)…..proporočam.

  12. maxim 04/11/2015 13:39

    Prebrala.
    Bravo za vse pogumne in emancipirane ženske, ki se grejo tako zgodbo. V tem primeru sama sicer čist brez težav ostajam v kameni dobi kot Vilma Kremenčkova. Branje je duhovito, realno in prav zares nič zateženo, kar mi je všeč, je pa mene osebno zmotila obilica popitega alkohola. Sem dobila občutek, da imam pred sabo ekonomsko propagandno gradivo, tako glede količine, kot vrste popitih opojnih substanc.

Napiši komentar