Spreobrnjeno srce

Spreobrnjeno srce

Avtor: JUDE DEVERAUX
Serija: Edilean, 9.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Change of Heart

* * *     17 vote
Oceni knjigo:
4

Eli in Chelsea sta najboljša prijatelja, česar nihče na šoli ne more razumeti. Eli, preklast očalar, je zaljubljen v računalnike in živi s svojo revno mamo. Chelsea izhaja iz nadvse bogate družine in velja za najlepše dekle na šoli. A oba sta drugačna, oba izstopata, druži pa ju tudi neustavljiva želja po spreminjanju sveta. In res, Elijevi dobrosrčni mami pomagata poiskati pravo ljubezen. A kaj se zgodi, ko ta nadobudna otroka, ki bi rada reševala svet in ljudi v njem, odrasteta?

Eli in Chelsea z leti izgubita stike. A ko Eli kupi hišo v Edileanu v Virginiji, domačem kraju svojega očeta, povabi Chelsea na obisk. Ta živi svoje življenje na in ob modnih brveh, prepričana, da otroško prijateljstvo ne more prerasti v nič več kot to, a se vseeno odzove vabilu — in je povsem nepripravljena na spremenjenega Elija …

Komentarji:

  1. sabina 17/02/2015 11:55

    Iskreno povedano me je tale knjiga kar malo razočarala. Jude zna pisati veliko bolje. Prvi del, ki se dogaja v preteklosti, spominja mestoma na pravljico, drugi del pa se dogaja v sedanjosti, kjer se poti nekoč najboljši prijateljev zopet križajo. Hm, ne vem, sem več pričakovala od same zgodbe, ki na trenutke deluje na silo napisano.

  2. G2 19/02/2015 15:43

    Lepa.

  3. neja 23/09/2015 7:30

    Tudi mene je razočarala. Dobila sem občutek, da je pisateljica na hitro “sklanfala” dve zgodbi in se v nobeno ni zares poglobila.

  4. SnowWhite 17/01/2016 1:30

    Odlična knjiga.

Napiši komentar