V vojni z vojvodo

V vojni z vojvodo

Avtor: COURTNEY MILAN
Serija: Brothers Sinister, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Duchess War

* * *     27 vote
Oceni knjigo:
8

Minerva Lane je zelo tiha in vedno umaknjena v ozadje. In rada bi, da tako tudi ostane, kajti ko je bila nazadnje v središču pozornosti, se je za njo slabo končalo – tako slabo, da si je spremenila ime in pobegnila pred svojo škandalozno preteklostjo. Kot samska je seveda v nevarnosti, da vzbudi zanimanje kakšnega moškega. In prav to se tudi zares zgodi, ko pride v mesto čeden vojvoda.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 17/02/2015 9:03

    Tale knjiga me je pa lepo presenetila, sem bila prav začarana in predvsem očarana z Robertom, kakšen moški, kljub temu, da je vojvoda, ki je imel poleg razuzdanega in celo hudobnega očeta dokaj grdo življenje, ni nič ošaben in skrbi za dobrobit vseh – trudi se celo popraviti očetove napake.Junakinja je pa dokaj srborita, ampak jo Robert vseeno na koncu ulovi … Priporočam v branje, ker je zgodba osvežilna, zanimiva, zabavna, romantična in strastna … kaj drugega si sploh lahko še želimo?!? Pa še tole, da namignem, ker je Robert popolni moški, se je tudi v posteljnih zadevah hranil za svojo srčno izbranko. ;) ;) ;)

  2. sabina 24/02/2015 14:10

    Krasna zgodba, mene je očarala. Tudi ta zgodovinska romanca izstopa iz povprečja.
    Robert je tudi čisto drugačen od vseh moških likov, o katerih sem jih kdaj brala. Pred nami stoji zelo romantičen, sanjav in vzdržen mladenič, ki se je odločil biti drugačen od svojega očeta, zato naredi nekaj nezaslišanega…..to v svojem raziskovanju ugotovi tudi Minerva, skrita pod lažnim imenom in videzom “tihe miške”. Njena zelo grozljiva izkušnja iz preteklosti jo preganja še sedaj….nobeden od njiju pa ni pripravljen na ljubezen, ki se porodi med njima. Ali ju bodo njuna dejanja pokončala ali rešila, boste izvedele v zgodbi.

  3. Mrs. Darcy 13/03/2015 11:02

    Se podpišem, lepa romantična zgodba. Prava pravljica.
    Ampak vseeno imam raje moške, ki niso tako popolni ;)

  4. maxim 23/03/2015 12:02

    Prebrala in strinjam se z vsem kar je bilo do sedaj zapisanega. A ne glede na to, da gre za bolj “globoko” branje, ki se odlikuje še z samo svojim slogom pisanja, ki ga težko primerjam s kako drugo pisateljico in ne glede na to, da sem ob branju tudi kakšno solzo spustila je ta trenutek ne bi še enkrat brala.
    Moji občutki so precej zmedeni.

  5. neja 02/04/2015 8:55

    Mislim, da je naju z Maxim zmedla predvsem Robertova neverjetna popolnost, celo glede vzdržnosti. Rahlo neverjetno se zdi, da je brez kakršnihkoli sebičnih vzgibov in to pri 28- tih, a ne? Po drugi strani pa je zgodba zastavljena tako drugače kot običajne zgodovinske romance, tudi globlja je, zato sem kljub Robertovi popolnosti očarana in bi jo prebrala še enkrat – takoj zdaj!

  6. Katarina 08/04/2015 10:43

    Se strinjam z prejšnjimi komentarji. Tudi jaz sem očarana in zgodba me je čisto prevzela. Komaj čakam naslednjo.

  7. Melinda 04/05/2015 22:12

    JAz moram povedati, da mi je šla knjiga – zgodba težko skozi. Nekaj v njenem načinu pisanja in sami zgodbi me je motilo. Knjigo sem sicer prebrala, vendar žal 1/2 knjige s težavo. Čeprav sem cel čas spoštovala ravno poglobljenost pisateljice v samo zgodovino delavskega razreda, takratne razmere, poskusu izboljšanja le teh. V tej smeri, se vidi, da je veliko raziskovala. Tudi Minervina zgodba je zanimiva, vendar mi je nekaj manjkalo!

  8. monique 16/01/2016 12:21

    Zanimiva zgodba ampak meni je nekaj manjkalo. Na začetku se mi je precej vlekla, potem se mi je pa malo prehitro vse razpletlo. Najboljši mi je bil tisti prizor na vlaku, ko se pogovarjajo, kako so se kot otroci igrali princeske :D sem se naglas smejala. Sebastian in Violet sta taka posrečena lika. Se prav veselim njune zgodbe :)

Napiši komentar