Vztrajna nevesta

Vztrajna nevesta

Avtor: JANE ASHFORD
Serija: novela
Zvrst: ZG

Org. naslov: The bride insists

* * *     20 vote
Oceni knjigo:
4

Misli, da si je kupila ubogljivega moža …

Clare Greenough je nepričakovano podedovala premoženje, toda dokler se ne poroči, njena dediščina ostaja v rokah upravnika sklada. In vsi vedo, da spodobna in podložna žena prepusti gospodarjenje z denarjem svojemu soprogu. Zato potrebuje naprednega moža, in to takoj …

Oba čaka veliko presenečenje.

Zadolženi James Boleigh, sedmi baron Trehearth, privoli v poroko. On bo dobil sredstva, ki jih nujno potrebuje za obnovo družinskega posestva, Clare pa nadzor nad svojim denarjem. Vendar pa se oba motita, če pričakujeta, da bo njun zakon miren in brez strasti …

Komentarji:

  1. sabina 20/03/2015 14:41

    Bolj mi je bila všeč kot prva. Tu je več romantičnih iskric in zanimivih dialogov. Vseeno pa mislim, da ta pisateljica ne bo med mojimi najljubšimi.

  2. Lady Starlight 20/03/2015 19:56

    Moram reči, da me je prijetno presenetila, prva knjiga mi namreč ni bila všeč – ta je bila pa prijetno presenečenje, lepo berljiva, zanimivi in prijetni liki, romantična. :) Sicer se pisateljica, kot je že sabina zapisala, ne bo uvrstila na mojo listo top pisateljic – bo pa vseeno vredna branja. :)

  3. neja 09/04/2015 15:00

    Veliko boljša od prve je, imam pa en sam, najjbrž bedast, pomislek; Clare se brez sčabe vesti vtakne v vse ravni Jamesovega življenja – kako, za hudiča, ji ne uspe opaziti, da dečko preveč pije?! Tako – malo za hec, malo zares….

  4. maxim 17/11/2015 13:37

    Zgodba je trenutno na mojem bralnem meniju in kljub temu, da me zvečer čaka še ena malenkost do konca, lahko podobno kot moje predhodnice brez kančka slabe vesti rečem, da je prav zares veliko bolj zanimiva kakor prva. Ni to neki presežek, ni pa slaba.

Napiši komentar