Dotik zaobljube

Dotik zaobljube

Avtor: MEREDITH DURAN
Serija: novela
Zvrst: ZG

Org. naslov: Bound by your touch

* * *     16 vote
Oceni knjigo:
4

Lydia je povsem predana svojemu očetu, Henryju Boyceu, arheologu, ki je preživel večino svojega življenja v Egiptu. Vikont Sanburne je nepobolšljiv londonski falot, lomilec ženskih src. A Lydijino je že zlomljeno in pri šestnajstih letih je odločena, da bo ostala samska. Stvari se zapletejo, ko njenega očeta obtožijo trgovanja s ponaredki. Lydia je odločena, da bo stvar kot zmeraj rešila sama, in nikakor ne potrebuje pomoči čednega nastopača, ki mu uspevajo samo škandali.

 

Komentarji:

  1. Lady Starlight 09/04/2015 8:04

    Lepa zgodbica, z junakoma, ki vsak v sebi nosita svojo preteklost, ki jo obremenjuje v prihodnosti – a ljubezen premaga vse, tudi strahove iz preteklosti. Ocena 5.

  2. sabina 21/06/2015 19:50

    Meni se je vlekla, komaj sem jo prebrala do konca. :/

  3. Krofi 07/08/2015 9:41

    Ena najbolj dolgočasnih knjig.

  4. Bučka 11/03/2017 1:16

    Malo podobna Polnočnemu princu od Laure Kinsale. Rahlo zmeden stil, vrača se z opisi v preteklost in prekinja tok zgodbe. Nekateri deli so kot nepovezani uvodi k glavni zgodbi; npr. ko Sanburne boksa v revni soseski, ko je s prijatelji v gledališču). Ampak delčki se sestavljajo, čeprav pa se zgodbe ne da prebrati na hitro. Pogovori, bolje prepričevanja, med Lyd in Jamesom so odlični, sočni, zabavni, pikri; kdo bo komu pokazal svoj prav. Zgodba o tem, kako dva popolnoma različna človeka odkrivata drug drugega, mi pa v živo zraven spremljamo korake njunega prijateljsta, zaljubljanja in ljubezni. Dobra knjiga, ki izstopa, zgodba, ki se jo zapomniš. Knjiga, ki jo skoraj nisem prebrala, ker sem mislila do bo polomija, pa sploh ni! Ocena 4.

Napiši komentar