Ljuba moja pošast

Ljuba moja pošast

Avtor: ELIZABETH HOYT
Serija: Maiden Lane, 7.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Darling beast

* * * *   36 vote
Oceni knjigo:
14

OBSOJEN MOŠKI …

Apollo Greaves, vikont Kilbourne, je po krivem obtožen umora in nezmožen govoriti zaradi skoraj usodnega napada. Pobegnil je iz Bedlama in kraljevi možje so mu za petami, zato se zateče med ruševine zabaviščnega parka in gara kot navaden vrtnar. A pot mu prekriža energična mlada ženska, ki se preseli v park, in ga kmalu spravi ob pamet …

 

OBUPANA ŽENSKA …

Vodilni londonski igralki Lily Stump je sreča obrnila hrbet in se je prisiljena s služabnico in sinčkom preseliti v požgano gledališko stavbo. Toda člani njene male družine niso edini prebivalci parka – nem, velik in okoren moški je našel domovanje v osmojenih ruševinah. A ko ga Lily zaloti, da prebira njeno igro, se zave, da je v tem moškem veliko več, kot je sprva mislila.

 

IZ PEPELA VZNIKNE POŽELENJE …

Čeprav se med njima razplamteva strast, Apollo ve, da mu Lily nekaj prikriva. Ko ga ujame njegova mračna preteklost, se mora odločiti: med ljubeznijo do Lily … in občutljivo resnico, ki ga bo osvobodila.

Komentarji:

  1. neja 29/04/2015 8:43

    Končno zgodovinska romanca, ki se čisto malo ikvarja s vprašanjem, kaj je spodobno in kaj ne, ter, seveda, kakšne so koristi od zveze glavnih protagonistov. Vedela sem, da bo odlična in ni me razočarala. Prav zanima me naslednja – iskriva, a slepa Phoebe je zelo zanimiv lik, da njenega varuha niti ne omenjam….

  2. sabina 29/04/2015 10:25

    Krasna zgodba….Ko že mislim, da me Hoytova ne more več presenetiti, ugotovim, da se motim….Apollo, lahko rečem, je samo wow. Čudovit moški, ki je zaradi grozljive preteklosti zaznamovan, vse dokler ne sreča dobrosrčne in iskrive igralke Lily, ki v njem po začetnem nesporazumu vidi njegovo pravo naravo – ljubečo, skrbno in strastno. Tokrat zgodba ni toliko temačna, se pa prepleta z mitologijo, z urejanjem vrtov in seveda, z zelo zanimivi liki. Čudovito branje!

  3. maxim 01/05/2015 8:34

    Čista 5.
    O.D.L.I.Č.N.O.
    Njeni moški liki bi bili lahko kar vsi- brez izjeme, idealni vzorec za kloniranje.
    Obožujem to pisateljico in tudi jaz nestrpno čakam na naslednjo.

  4. Lady Starlight 03/05/2015 12:42

    Kot so že napisale predhodnice, lahko samo dodam, da je Hoytova res izjemna avtorica. :) Komaj čakam njenih naslednjih knjig. :)

  5. katarina 14/05/2015 11:03

    Hoytovo zelo rada berem in vseh sedem knjig imam na moji knjižni polici …. Zato ker je enkratna, čudovite ZR piše ki so zelo berljive, in na koncu res izjemna avtorica …
    Ta zgodba me je posebej pritegnila tudi zaradi Apolla ki je preživel BEDLAM kljub krutosti in z voljo do življenja in predvsem trdnost, da bo dokazal svojo nedolžnost … In seveda, da se je zaljubil v Lily Stump igralko ki ni bila aristokratinja, pa vendar zanj to ni bilo pomembno ….
    Res čudovita knjiga ki je ne spustiš iz rok do zadnje strani ….
    <3

  6. monique 14/06/2015 17:46

    Zelo lepa zgodba kot vse od Hoytove. Trenutno moja najljubša pisateljica. Glavna junaka spet nista povsem tipična, kar mi je res všeč. Edino sem pogrešala epilog, ki namiguje na naslednjo knjigo, čeprav vse vemo od koga bo :) ampak Phoebe in Trevilliona se resnično veselim. Pa tako zabavna je bila naveza – Apollo, Asa, Trevillion in Montgomery :D

  7. Mrs. Darcy 19/06/2015 9:09

    z eno besedo – FANTASTIČNA!!!!

    Hoytova ostaja moja najljubša pisateljica in komaj čakam naslednji dve knjigi! In močno upam, da bo še kakšna, saj je ta serija več kot odlična! Zaljubljena sem v vsako knjigo in v vse glavne junake!

  8. akasha 02/02/2016 11:19

    krasna zgodba,čisto me je potegnila,sem jo prebrala v enem denvu…pisateljica z nobeno zgodbo ne razočara,fantastična,komaj čakam naslednjo knjigo in upam,da bo čimprej izdana :)

  9. nejčula 20/05/2016 8:20

    super serija, ali kdo ve, če bomo dočakali nadaljevanje serije?

  10. Lady Starlight 22/05/2016 11:08

    Sama sem že parkrat vprašala in se je nekaj zalomilo pri pravicah in še urejajo, je pa fajn, da jim bralke pokažemo zanimanje in damo na znanje, da si res obupnoi želimo nadaljevanj, ker tudi meni je Hoytova fenomenalna. :)

  11. danijela 03/07/2016 18:09

    Odlična kot vse ostale; Upam, da sledijo nadaljevanja; v seriji je še 5 knjig!!!

  12. Lady Starlight 04/07/2016 12:45

    Ja, tudi jaz srčno upam na nadaljevanja, res si jih želim. In vem, da nisem edina. Pa vse kolegice, ki berejo v angl., pravijo, da so odlična.
    Meni ni hujšega, kakor če serija ni do konca prevedena. :)

  13. Amy_Lee 24/01/2017 13:40

    Odlična serija!!!!!!
    Vse knjige imam doma in prebrane 2X in se jih bom brala. Naravnost odlična!

  14. Lady Starlight 24/01/2017 23:34

    In res jih boste, ker prihajajo še nadaljevanja. jupi – jaz jih že komaj čakam. :) prvo je napovedano že za marca. :)

Napiši komentar