Povabilo na ples

Povabilo na ples

Avtor: MARY BALOGH
Serija: Survivor's Club, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The escape

* * * *   15 vote
Oceni knjigo:
5

»Včasih je trenutek vse, kar je zares pomembno.«

Sir Benedict Harper se trudi živeti svoje življenje, potem ko preživi napoleonske vojne, njegovo telo in duša pa hlepita po zdravilnem dotiku. Ne more si zamisliti, da mu bo upanje prinesla lepotica, ki ji življenje ni nič bolj prizanašalo. Samantha McKay je po moževem dolgotrajnem umiranju prepuščena na milost in nemilost moževih zatiralskih sorodnikov – dokler ne pomisli, da bi pobegnila v daljni Wales, kjer je nekoč podedovala hišo. Ben kot pravi kavalir vztraja, da jo bo spremljal na tej usodni poti.

Samanthe si želi toliko kot ona njega, a je previden. Kaj lahko ranjena duša ponudi ženski? Samantha je pripravljena ubrati pot svoje usode in pozabiti celo na spodobnost v želji po tem čednem, plemenitem vojaku. Si bo upala ponuditi svoje ranjeno srce in tudi telo? Odgovor na obe vprašanji je morda na nepričakovanem kraju: v objemu drug drugega.

Komentarji:

  1. sabina 29/04/2015 10:39

    Povabilo na ples prebran….Baloghova, lahko takoj rečem, je iz vsake zgodbe bolj očarljivejša. Lahko samo rečem: wow! :D :)
    Nad Benom sem naravnost očarana, druge besede ne najdem. Kako se iz depresivnega in poškodovanega človeka spremeni v takega moškega, da kar zajameš sapo. In brez pomoči čudovite vdove z zaznamovano preteklostjo bi verjetno še dolgo vegetiral. Oba spoznata, da se ljubezen pojavi, ko nobeden od njiju ne verjame, da se bosta kdaj poročila….a saj veste, zarečenega kruha se največ poje. Ne najdem druge besede, kot res očarljivo, toplo in ljubeče branje! Želja po plesu se pa obema vendarle tudi uresniči. Kako pa, preberite same. :)

  2. Lady Starlight 03/05/2015 12:43

    Meni njen stil sicer ni ne vem kaj, za prebrati je, to je pa tudi vse.

  3. Mrs. Darcy 03/06/2015 14:12

    Se strinjam s Sabino – očarljivo, toplo in ljubeče branje!

  4. zala 07/06/2015 18:20

    Rada imam knjige Mary Balogh. Všeč so mi njene zgodbe in slog pisanja.

  5. maxim 11/01/2016 9:38

    Prebrana. Men osebno je tut ta zgodba čudovita, rada sem jo brala.

Napiši komentar