Junak

Junak

Avtor: SAMANTHA YOUNG
Serija: novela
Zvrst: S

Org. naslov: Hero

* * * * ½ 42 vote
Oceni knjigo:
8

Za Alexo Holland je bil njen oče junak – vse do šokantnega odkritja. Od takrat se Alexa trudi svoje življenje obrniti v drugačno smer in si ustvariti lastno identiteto brez njegovih groznih skrivnosti. A ko spozna moškega, ki so ga napake njenega očeta prizadele enako kot njo, mu Alexa mora pomagati.

Caine Carraway noče imeti nobenega opravka z Alexinimi poskusi, da popravi krivice, a ne uspe mu je tako zlahka odgnati. Odločen, da jo prisili, da ga bo zasovražila, jo vodi na rob potrpežljivosti in čaka, da bo odšla. Njegova dejanja pa ju samo še zbližajo, in čeprav se zdi povsem neverjetno, se spustita v silovito afero, ki ju povsem prevzame.

Caine edini ve, da ne more biti princ na belem konju, kakršnega si je Alexa od nekdaj želela, in ko jima grozi nevarnost, spozna, da bi storil kar koli, da bi oba obvaroval pred novo bolečino …

Komentarji:

  1. sabina 18/05/2015 13:20

    Youngova res nikoli ne razočara. Njene zgodbe so duhovite, ganljive, seksi in poješ jih res na mah. Tudi Junak je takšen. Sicer na začetku Caine deluje kot aroganten in hladen (a zelo seksi) poslovnež, vendar Alexa v njem prebudi iskro, ki se iz medsebojnega sovraštva zaradi preteklih travm spremeni v strastno in burno zvezo. In, ko se v zgodbo vključi še skrivnostni najeti morilec, ki napade junakinjo, “gospod Hladni” (Caine) spozna, kaj lahko resnično izgubi…in on nima samo ene skrivnosti….V glavnem, na kratko: TOP! :)

  2. zaba 25/05/2015 7:50

    Odlična knjiga, prebrana mah……
    Ocena 5 **

  3. maxim 26/05/2015 21:33

    Prebrala in ta zgodba res težko razočara, je zelo čustveno, vroče, zaradi njenega jezikanja duhovito in resnično brez težav berljivo. Mene je prepričala, z užitkom prebrana in v moje zadovoljstvo tudi na moji polici.

  4. neja 28/05/2015 7:59

    Da se Cain brezplodno upira, je jasno, še preden se zgodba zares razvije. Le kdi bi se bil zmožen upirati simpatični jezikavki, ki se tako odkrito bori za ljubezen. Lexy bi takoj vzela za svojo najboljšo prijateljico!

  5. Angelika 03/06/2015 19:44

    Wow, super zgodba, super napisana, strastna z zelo značajskim junakom. Meni še boljša od Dublin street, pa že slednja je odlična.

  6. Katarna 10/06/2015 15:13

    Čudovita zgodba ki te ne pusti ravnodušnega od prve do zadnje strani … Prebrala na dušek … in komaj čakam kakšen Samanthin prevod … Na moji knjižni polici je vseh pet ulic in zdaj se jim je še Junak pridružil …
    Pri branju Junaka so bile tudi solze, žalost, smeh, skratka vse nas enem kupu …. Všeč mi je tudi Alexino jezikanje in kmalu sem ugotovila, da ji Cain ne bo kos in resnično brezplodno se je upiral vsem oviram kljub temu, da je sam postavil zelo visok zid ki za Alexo ni bil ovira …
    Še enkrat resnično čudovita in zelo berljiva zgodba … Bravo Samantha …

  7. Marta 07/07/2017 10:07

    dobraaa

  8. Narcisa 12/04/2021 11:13

    Luštna jezikavka in očarljiv poslovneż s skritim mehkim srcem in visokim zidom okoli sebe. Super dialogi, ganljiva ljubezen. Tudi moja ocena je 5.

Napiši komentar