Ljubezen v Teksasu: Chase

Ljubezen v Teksasu: Chase

Avtor: SANDRA BROWN
Serija: Texas! , 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Texas! Chase

* * *     31 vote
Oceni knjigo:
4

Chase Tyler, najstarejši sin Laurie Tyler in Luckyjev starejši brat, je bil zelo srečno poročen. Z ženo sta pričakovala prvega otroka. Potem pa je v hudi prometni nesreči izgubil ljubljeno ženo Tanyo in njunega še nerojenega otroka. Po tej neizmerni tragediji se ne zmore znova postaviti na noge. Potuje po deželi proč od družine in znova sodeluje na rodeu, tekmuje v jahanju bikov, hkrati pa žalost utaplja v alkoholu. Potem ga sredi tekmovanja ustavi pobesneli bik in ga potepta pod kopiti.

Na pomoč mu priskoči prijateljica iz šolskih dni Marcie Johns, ki že vse življenje do njega goji ljubezenska čustva. Hkrati pa je Marcio oseba, ki je sedela za volanom avtomobila, v katerem je življenje izgubila Tanya. Čeprav ni bila kriva, da je prišlo do nesreče, se počuti odgovorno. Prepričana je, da lahko Chasu pomaga izplezati iz brezna obupa.

Komentarji:

  1. Katarna 31/05/2015 14:30

    Že prva knjiga me je navdušila in sem jo z veseljem prebrala .. Tudi ta ni kar tako in ko začneš brati ne moreš nehati, čeprav na trenutke pomisliš a je vredno vse to zanikanje občutkov Chasea do Marcie … V tej knjigi so zopet poudarjene moške traume ki jih ne morejo pozabiti in vedno jih potlačijo v kotiček možganov, tako , da zlahka vsake toliko pridejo zopet na površje. Dosti knjig sem prebrala in vedno so v prednosti moške traume … ženske skoraj nikoli ali redko … Ne vem a je to zaradi tega ker je največ knjig napisanih s strani pisateljic ki jih tudi najraje berem …

  2. sabina 15/06/2015 17:40

    Tale mi je bila bolj všeč kot prva, čeprav ni nek presežek. Lahkotno branje za na plažo.
    Se strinjam s Katarino, da se je v knjigah dostikrat pojavijo moški s travmami, to je zanimivo naključje.
    V glavnem, Chase se je po tragični izgubi zaprl vase in beži v svet razuzdanosti, dokler ga ne strezni “Goska” – njegova prijateljica Marcie, ki je bila udeležena v tisti nesreči….kdo bo koga sedaj rešil?

  3. Renata 16/06/2015 22:12

    Luštna!

  4. neja 07/01/2016 15:36

    Na začetku sem se malce obotavljala – bom brala naprej ali raje ne bi- , toda kasneje sem, predvsem zaradi Marciinega poguma, nekako padla noter. In končni izkupiček? Luštno, čisto zadovoljivo,kljub prevladajočem posvečanju Chasovim travmam – ja, tudi jaz sem opazila kot že pri mnogih drugih knjigah. Punce, kaj pravite, se mi splača prebrati prvo?

Napiši komentar