Za vse večne čase

Za vse večne čase

Avtor: JUDE DEVERAUX
Serija: Nantucket brides trilogy, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: For all time

* * * *   25 vote
Oceni knjigo:
5

 Na poroki Alix Madsen in Jareda Montgomeryja Jaredov bratranec Graydon ne more odtrgati pogleda od družice Toby Wyndam. Ne pritegneta ga le njena lepota in smisel za humor, pač pa je Toby ena redkih, ki razloči Graydona od njegovega enojajčnega brata dvojčka Roryja. Družinska legenda pravi, da naj bi to pomenilo, da je Toby Graydonova prava ljubezen.

Graydon je lankonski prestolonaslednik in ga čaka poroka s plemkinjo, ki so mu jo izbrali. Toda Toby ga je pritegnila in jo prosi, naj mu pomaga, da se za teden dni skrije na Nantucketu pred kraljevskimi dolžnostmi. Ker vesta, da njuna zveza ne bi imela prihodnosti, se odločita, da bosta le prijatelja.

Toda na delu so sile, ki jih ne moreta nadzirati in jim vlada le čas, in tako bdi nad njima mamljiv urok. Če želita biti skupaj, morata najprej spremeniti dogodke iz preteklosti in tako vplivati na prihodnost.

 

Preberite tudi Alixino in Jaredovo nepozabno ljubezensko zgodbo v romanu Prava ljubezen, prvem iz trilogije o nevestah z Nantucketa.

Komentarji:

  1. sabina 11/06/2015 15:16

    Prava sodobna pravljica o čisto pravem princu (skupaj z bratom dvojčkom) in “čisto navadnem” dekletu. Vmes je vpleteno tudi potovanje v preteklost, sanje in še cel kup različnih situacij, ki preprečujejo junakoma ljubezen. Bosta premagala vse ovire? Lahkotno branje, ravno za vroče dni.

  2. Lady Ella 13/06/2015 10:01

    takoooooooo dobra*
    me je kar potegnila vase.Sploh pa je zanimiv Greysonov brat dvojček in tista potovanja v katasrofalno preteklost. Ampak vse se je končalo super<3 Ocena +5

  3. travniške cvetlice 29/06/2015 7:41

    meni pa tale knjiga ni šla do konca, pa sem se zelo trudila da bi jo prebrala. ugotavljam, da me polovica njenih knjig ne pritegne in so mi težke za branje, ker se tako vlečejo.

  4. nani 15/07/2018 11:39

    Prebrala sem jo na hitro in mogoče je to recept, da me je pritegnila še bolj kot prvi del. Lahko bi bilo manj tistih odlomkov z duhovi ampak te sem pač na hitro preletela, ker sem bolj uživala v zgodbi sedanjosti.

  5. Anamarija 13/12/2022 12:07

    Luštna zgodba o večni ljubezni, prepletanje preteklosti s sodobnostjo. In tisti zaplet proti koncu ko junaka le najdeta skupno pot..
    Knjiga je super, zgodba te pritegne.
    Ocena 5

Napiši komentar