Ženin v kiltu

Ženin v kiltu

Avtor: GRACE BURROWES
Serija: MacGregors, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Bridegroom Wore Plaid

* * ½     19 vote
Oceni knjigo:
10

BO IZDAL SVOJO DRUŽINO ALI SVOJE SRCE?

Ian MacGregor dvori dami, ki v nobenem oziru ni prava zanj, toda kot novi balfourski grof se mora poročiti s premožno Angležinjo, da bi rešil družino pred finančnim propadom.

Augusta, obubožana spremljevalka njegove prihodnje žene, pa mu daje vse, po čemer hrepeni njegovo srce.

Komentarji:

  1. sabina 14/06/2015 20:25

    Hm, zgodba ima sicer potencial, ampak tako kot pri Jane Ashford dobivam hladno – topel občutek. Nekateri prizori so lepo izpiljeni, druge sem pri branju preskočila, ker so se mi vlekli. Mogoče je avtorica preveč hitela in dodala preveč likov, kar zgodbo pokvari.

  2. Lady Starlight 15/06/2015 16:43

    Tudi moje mnenje podobno enako Sabininemu.

  3. maxim 18/06/2015 7:49

    Prebrala in ko dam na tehtnice tako slabe kot dobre lastnosti te zgodbe, ugotovim, da je meni pravzaprav všeč.
    Ni nek presežek, pisana na način , ki ni ravn na prvo žogo kot rade rečemo in tudi listi se ne obračajo kar sami od sebe, vsaj pri meni se niso. A bilo bi krivično, če bi se zgolj obesila na dejstvo, da sem za prvo polovico rabila štiri večere, ker me ni ni povlekla, saj sem drugi del dobesedno požrla. Na svoj način drugačna, polna človeškega hrepenenja po iskrenih čustvih in kot taka je meni resnično všeč.

  4. travniške cvetlice 29/06/2015 7:44

    knjige nikakor ne priporočam. v njej se vzporedno z ženitvijo ne odvija nobena zgodba. za neko zgodovinsko romanco, bi se dalo dodati veliko vsebine, tu pa se odvija zelo svobodomiselna intimnost za tisti čas. ocenila bi jo z 2

  5. renata 29/06/2015 10:27

    Tudi jaz sem pričakovala več oz. preveč. Za prebrat, ni pa za dol past.

  6. monique 03/08/2015 19:49

    Zgodba se prehitro odvija, liki si zanimivi, vendar se jim pisateljica premalo posveti, zato delujejo nekoliko plehko. Sem se pa vseeno nasmejala ob nekaterih prizorih in mi ni žal, da sem jo prebrala.

  7. Mrs. Darcy 06/10/2015 10:44

    Knjiga mi ni bila nič posebnega.

    Všeč mi je bilo, da so se v knjigi istočasno povezovali različni pari. Žal pa zgodba ni imela tiste kemije, ki bi me držala od prve do zadnje strani.

  8. anja 19/02/2016 12:25

    Groza edina beseda, ki mi pade na pamet. Ne zgodi se redko, da knjige ne bi mogla prebrati a te enostavno nisem mogla. Preveč preveč oseb in še ti so premalo poglobljeni. Ponavadi ne dajem tako krute kritike a ta knjiga kjub mojemu trudu oziroma mojemu četrtemu večernemu branju nisem mogla nadaljevati.

  9. marelica 23/03/2016 8:07

    Knjiga mi nikakor ni sedla in le s težavo sem se prebila do polovice. Potem sem seveda knjigo neprebrano vrnila v knjižnico.
    Po mojem okusu je bilo dodanih preveč likov zato ni bilo nekega dobrega razvoja zgodbe. Nekateri prizori so se mi vlekli, drugi so bili veliko prekratki. Prav tako pa so me zmotile barve oči likov… Zgodba sicer ima potencial vendar bi bilo potrebne kar nekaj dodelave in popravkov.
    Ocena: 2

  10. Bučka 21/10/2016 1:48

    Jaz sem prebrala vse štiri iz te serije MacGregors in v bistvu so mi bile všeč. So določeni momenti, ko pisateljica kaj “čudno zaplete”, da ni čisto jasno kdo s kom, kaj in zakaj (in potem, čez nekaj časa, tudi “odplete”). Poglavja se berejo malo bolj počasi.
    Če bo še kakšna (a bo?), jo bom z veseljem prebrala. Ocena: 4.

Napiši komentar