Neznana skušnjava

Neznana skušnjava

Avtor: NORA ROBERTS
Serija: Stanislaski Family, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Luring a Lady

* * * ½   10 vote
Oceni knjigo:
2

Mikhail Stanislaski živi v večstanovanjskem bloku, ki kliče po prepotrebni obnovi. Stvari vzame v svoje roke in obišče novo lastnico hiše, Sydney Hayward. Ločenka iz visoke družbe, vajena potovanj in zabav, je po smrti starega očeta prevzela družinsko nepremičninsko podjetje. Obnova hiše, v kateri živi Mikhail, je prva stvar, ki se je resno loti. Postavni Ukrajinec v njej vzbudi skrita čustva, in različnemu rodu navkljub med njima vzplamti ljubezen.

V sagi o družini Stanislaski je šest samostojnih zgodb: Ukročeno srce, Neznana skušnjava, Vrtinec ljubezni, Igra sreče, Moč hrepenenja in Ples usode. Nora Roberts je ena najbolj znanih in priljubljenih ameriških avtoric ljubezenskih romanov. Izpod njenega peresa je prišlo že več kot dvesto knjig, objavljenih v mnogih milijonih izvodov. Njena dela se redno uvrščajo na lestvice najbolj priljubljenih knjig tudi pri nas.

Komentarji:

  1. sabina 12/06/2015 15:57

    Ta mi je pa bila malo boljša kot prvi del – zgodba ima več potenciala.

  2. neja 08/07/2015 8:34

    Mihkail mi je bi zelo všeč – vedel je, kaj hoče ( Sidney), to odkrito pokazal in se odločno boril za ljubezen. Veliko, veliko bolje kot prva knjiga.

Napiši komentar