Obupane vojvodinje

Obupane vojvodinje

Avtor: ELOISA JAMES
Serija: Desperate Duchesses, 1.knjiga
Zvrst:

Org. naslov: Desperate Duchesses

* * ½     27 vote
Oceni knjigo:
4

Lady Roberta St. Giles se boji, da bo zaradi čudaškega in zaščitniškega očeta ostala neporočena devica. Ko na še enem plesu ostane neopažena, zbeži k svoji daljni sorodnici, razvpiti vojvodinji Beaumont. Ta jo sprejme z odprtimi rokami in ji obljubi, da ji bo pomagala najti prvovrstnega moža. Toda Roberta se je že zagledala v zapriseženega samca – arogantnega vojvodo Villiersa – in zdaj trmasto vztraja, da ji ga pomaga zapeljati.

Pretkana vojvodinja Villiersa povabi na igro šaha na svoj dom. Toda njun načrt se izjalovi, ko vojvoda ignorira Roberto in ko se v šahiranje vplete še vojvodinjin mož. Poleg tega pa si je vojvodinjin brat zadal prav posebno nalogo: da mora Roberto zaščititi in ji dokazati, da je njena srčna izbira zgrešena …

Komentarji:

  1. sabina 20/07/2015 9:59

    Sicer na trenutke zgodba deluje absurdno oziroma malo čudaško, ampak je kljub temu prijetno branje. In duhovito!

  2. Lady Starlight 21/07/2015 15:07

    Mene ni navdušila, sem bila razočarana nad tematiko serije – jaz imam bolj rada prva ljubezen, zvestoba … ni mi všeč, ko se varajo vsepoprek … Ni moj stil. Pa mi je bila prva serija te avtorice izjemno, izjemno všeč.

  3. Katarna 25/07/2015 13:52

    Mene tudi ni navdušila …. Mislim, da zna Eloisa bolje … Saj prve so bile bolj berljive kot Obupane vojvodinje …

  4. marelica 06/04/2016 9:32

    Ne, tale me pa ni navdušila. Prejšnja serija je bila odlična, zato sem tukaj pričakovala isti – ali vsaj podoben – nivo. Samo s trmo sem se komaj prebila skozi knjigo, čeprav sem jo tekom branja velikokrat želela odložit in brati kaj drugega.
    Ocena: 2

Napiši komentar