Popolna ljubimka

Popolna ljubimka

Avtor: STEPHANIE LAURENS
Serija: Cynster, 11.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Perfect Lover

* * * ½   22 vote
Oceni knjigo:
5

Toda Simon svojega iskanja ne razglasi pred celotno visoko družbo, saj bi tvegal, da bi mu vsaka stremuška matrona ponujala svojo hčer. Za potencialno nevesto se raje začne ozirati na večdnevnem obisku v dvorcu Glossup Hall, kjer kmalu osupne, ko njegovo pozornost pritegne svojeglava in neodvisna Portia Ashford, ki jo pozna že iz otroštva.

 

Čeprav si niti Simon niti Portia na začetku ne predstavljata, da bi se med njima spletlo kakršnokoli čustvo, pa nepričakovani strastni poljub spremeni marsikaj. Toda ko začneta raziskovati globine njune strasti, se zgodi nekaj šokantnega, zaradi česar se Portia znajde v smrtni nevarnosti.

 

Ali premore Simon dovolj moči in vpliva, da lahko zaščiti svojo popolno ljubimko?

Komentarji:

  1. sabina 20/07/2015 9:56

    Luštna zgodba, čeprav v njej kar mrgoli napak.
    Je pa malo drugačna od Laurensonove, kot smo jo vajene.

  2. jana 04/08/2015 13:25

    En sam dolgčas tole branje. Sem se nekaj dni trudila z branjem, pa sem prebrala samo kakšno poglavje. Očitno se je pisateljica iztrošila s pisanjem o Cynistrih. Prve knjige o njih so bile res top, potem pa so izgubljale svoj čar. Nato mi je prišla pa v roke Anne Gracie in Moj popolni zapeljivec in v branju uživala sto na uro. Duhovito, med junakoma letijo iskrice. Skratka prebrano v enem dnevu.

  3. teycha88 03/05/2016 20:43

    Njena najslabša knjiga do sedaj. S knjigo se mučim že kakšen teden, a mi gre res počasi, saj je preveč balasta in zgodba ne steče gladko.

  4. Ninuška 01/11/2016 22:52

    Tudi jaz je nisem mogla prebrari do konca. Prvih 10 knjig sem požrla v sekundi, to sem pa odložila. DOLGČAS.

  5. Strawberry 23/11/2016 21:45

    V poplavi knjig, ki so vse na isti kalup in brez domišlije je bila ta prava osvežitev. Drugačna, duhovita in predvsem strastna!!

Napiši komentar