Očarljiva neznanka

Očarljiva neznanka

Avtor: MARY BALOGH
Serija: Survivor's Club, 4.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Only Enchanting

* * * * ½ 15 vote
Oceni knjigo:
3

Ko se je Flavian, vikont Ponsonby, hudo ranjen vrnil iz napoleonskih vojn, ga je čakalo grenko razočaranje – zaročenka Velma je razdrla zaroko in se poročila z njegovim najboljšim prijateljem. Zdaj pa se je ženska, ki mu je takrat strla srce, vrnila in vsi bi najraje znova obudili njuno zvezo. Razen Flaviana, ki se v paniki zateče v objem očarljive neznanke.

Agnes Keeping še nikoli ni bila zaljubljena in si tega niti ne želi. Dokler ne spozna privlačnega Flaviana. Na vsem lepem se tako globoko zaljubi, da privoli v vikontovo nepremišljeno ženitno ponudbo.

Ko Agnes odkrije, da se je Ponsonby s poroko želel samo maščevati nekdanji ljubezni, je odločena, da ga zapusti. Flavian pa noče izgubiti svoje ljube žene, saj se je tudi sam strastno in nepričakovano zaljubil.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 28/07/2015 19:28

    Ta in Vincentova zgodba sta mi bile najbolj všeč. :)

  2. sabina 29/07/2015 15:11

    Zelo očarljivo in toplo branje. Mary Balogh me je s to serijo o klubu preživelih povsem prevzela.
    Tudi zgodba o Flavianu in Agnes je čudovita, kot sem omenila na začetku. Flavian kljub rahlemu jecljanju in videzu spogledljivca skriva v sebi srce, ki si želi biti ljubljeno. In Agnes, ki deluje spodobno in resno, v sebi skriva hrepenenje po več – po strasti in ljubezni, ki ju ji pokojni mož ni dal. Nepričakovana snubitev in poroka pa kmalu zapleteta štrene v Flavianovi družini in pri njegovi nekdanji zaročenk. Pojavijo se govorice, ki bi lahko škodovali njuni prebujajoči se ljubezni…..a ljubezen zna zaobiti nevarne ovinke. Neizmerno sem uživala ob branju te ljubke romance in se že veselim nadaljevanj. :)

  3. Mrs. Darcy 09/10/2015 10:11

    Odlična serija … komaj čakam nadaljevanje :D

Napiši komentar