Med grehom in poželenjem

Med grehom in poželenjem

Avtor: LORRAINE HEATH
Serija: Scoundrels of St. James, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Between the Devil and Desire

* * *     56 vote
Oceni knjigo:
8

V romanci ‘Med grehom in poželenjem’ se križajo poti najrazvpitejšega londonskega razvratneža – dekadentnega, izprijenega, prepovedanega. In najkrepostnejše dame v Londonu – spoštovane, nepokvarjene in čisto preveč človeške.

Dame iz visoke družbe ne morejo nehati govoriti o vražjem Jacku Dodgerju – nekoč tatinskem cestnem pobalinu, zdaj pa premožnem lastniku najekskluzivnejšega igralniškega salona v Londonu. Ni je čutne naslade, ki je še ne bi izkusil, in ni je razvratnosti, ki je ta čedna baraba ne bi priskrbela gospodom, ki prihajajo v njegovo hišo po meseno poželenje.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 16/09/2015 19:32

    Odlična, Jack je prav poseben malopridnež, ki pa ni iz tako trdega testa, kot se najprej zdi, ampak v sebi skriva dobro srce, ki se vname za privlačno vdovo, ki ni poznala drugega kot togost pravil in omejevanje družbenih norm. A poleg Jacka se sčasoma požvižga na vse, razen na njuno strast. Priporočam. :)

  2. yudi 26/09/2015 6:59

    Super knjiga. Toplo priporočam.

  3. neja 26/09/2015 8:39

    Jack mi je bil strašansko všeč, navdušena pa sem opazovala tudi več stopenj preobrazbe glavne junakinje: ” “Vojvodinja” – Olivia- Livy. Še jo bom vzela v roke.

  4. Sabina 15/10/2015 8:34

    Lepa zgodba. Se podpišem pod vse komentarje. :)

  5. Taddie 17/10/2015 16:12

    Odlična je, pridružujem se komentarjem pred menoj, zagotovo ena tistih, ki jih bom ponovno brala. Komaj čakam naslednjo!

  6. Travniske cvetlice 23/10/2015 9:00

    Lustna knjiga, s simpaticnimi dialogi med glavnima junakoma. Nujno za prebrat.

  7. monique 22/02/2016 8:50

    Meni je bila zelo všeč, mogoče še celo bolj kot prvi del. Lepo mi je prikazano, kako se glavna junaka spreminjata in začneta spoznavati, da si veliko pomenita. In kako malemu Henryu Jack priraste k srcu, no in seveda tudi obratno. Vmes me je nekoliko spomnila na Vojvoda se vrača, čeprav ne vem točno zakaj, ker pisateljici imata povsem drugačen slog. Je pa res, da sta bila tudi Temple in Mara v podobno nenavadnem sorodstvenem razmerju kot Jack in Livy. Razveselila sem se tudi nastopov ostalih članov Feaganove tolpe.
    In pa zelo mi je všeč naslovnica. Blazno mi gre na živce, kadar so osebe na sliki povsem zgrešene, tu pa ima ta tip še celo tak pisan telovnik, kot jih je vedno nosil Jack :D

  8. maxim 24/04/2016 19:03

    Zasluži si vseh pet zvezdic, tu ni blo niti kaple dvoma.
    Me osebno ful všeč.

Napiši komentar