Do konca dni

Do konca dni

Avtor: JUDE DEVERAUX
Serija: Nantucket brides trilogy, 3.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Ever After

* * * *   11 vote
Oceni knjigo:
5

Tretji roman, ki nadaljuje čarobno sago Montgomery-Taggertov na otoku, ki ga prežemata lepota in nepozabna romantika.

Za Hallie Hartley, mlado fizioterapevtko, ki se je odpovedala skoraj vsemu – celo ljubezenskemu življenju – zaradi svoje lepe svetlolase polsestre Shelly, je življenje vse prej kot lahko. Ko ji skrivnostni sorodnik zapusti hišo na Nantucketu, zato brez razmišljanja zbeži na čudoviti otok.

Vendar pa so se nove težave že naselile v Halliejino sobo za goste v obliki njene najnovejše stranke –privlačnega mladega Jamesa Taggerta, ki se je poškodoval na smučanju. Njegova pozornost jo izvabi iz lupine – vendar pa Jamie skriva temno skrivnost in mučijo ga nočne more, ki jih lahko prežene le njena prisotnost. Hallie posumi, da se za njegovo poškodbo skriva več, kot je pripravljen priznati.

V prekrasni hiši, v kateri prebivata tudi duhova, ki se rada igrata ženitna posrednika, Jamie in Hallie razpredeta brezčasne skrivnosti svojih src in zelo posebno zgodbo prave ljubezni, ki bo trajala do konca dni.

Komentarji:

  1. Sabina 06/10/2015 9:26

    Nisem prebrala do konca. Enostavno me je pustila hladno. Nekako ni tistega čara.

  2. mikica 06/10/2015 11:09

    Nisem še brala in tudi ne bom – le splošen komentar k tej pisateljici – njenih knjig sploh ne morem več brati, težko bi rekla, zakaj, kot je napisala Sabina – ni čara, pustijo me hladne in mi je škoda časa za to.

  3. marjorie 07/10/2015 17:40

    Moram se strinjati z obemi komentarji…Mene tudi zadnje čas knjige Jude Deveraux na privlačijo več kot prej. Zadnjo sem komaj prebrala, tako je bila…ne vem…dogločasna? Kot da se avtorica “sili” s pisanjem in ne ve več kaj bi vpletla v zgodbo, nekje pove premalo, nekje se vleče…Moram reči, da sem razočarana :/
    Škoda, njena dela iz zbirke Eddilean imam vsa in se ne morejo primerjati s temi zadnjimi knjigami.

  4. Saby 31/10/2015 22:40

    Tudi mene je ta razočarala… Kot bi ji zmankalo idej… Čeprav sama zgodba je kar zanimiva,,, Ampak se kar vleče…

  5. nani 15/07/2018 11:44

    Glede na komentarje zgoraj, je bila pa meni ta najbolj všeč. Spet morda zato ker sem jo na hitro prebrala in ker sem vse tri dele brala naenkrat. Nagajiva duhca v tem tretjem delu me najmanj motita. Ljubezen v tej knjigi ima močno zdravilno moč.

Napiši komentar