Grey

Grey

Avtor: E.L. JAMES
Serija: Fifty Shades Trilogy, 4.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Grey

* * *     17 vote
Oceni knjigo:
3

CHRISTIAN GREY ima pri vsem, kar počne, vse pod nadzorom: njegov svet je urejen, discipliniran in popolnoma prazen – dokler v njegovo pisarno ne pade Anastasia Steele, vrvež mičnih udov in valujočih rjavih las. Skuša jo pozabiti, vendar v njem zavihrajo čustva, ki jih ne more razumeti in ki se jim ne more upreti. Drugače od žensk, kakršne je poznal, se zdi, da sramežljiva in preprosta Ana vidi skozenj – skozi čudežnega dečka poslovnega sveta in bogataški življenjski slog naravnost v njegovo hladno in ranjeno srce. Se bodo grozote otroštva, ki ga preganjajo vsako noč, razblinile, če bo ostal z Ano? Ali jo bodo njegove temačne spolne želje, njegova potreba po nadzoru in duša, polna samozaničevanja, odgnale in uničile krhko upanje, ki mu ga ponuja?

Komentarji:

  1. Lea 20/09/2015 9:00

    Knjiga mi ni bila tako zanimiva kot original, ne vem, mogoče zato, ker se lažje vživim v žensko vlogo. Po opisu Ane mi je bila bolj vznemirljiva,več se ji je dogajal.

  2. jasmina 23/09/2015 22:56

    Ali kdo ve, če bo tudi to kot trilogija ali bo samo ena knjiga?

  3. Martina 25/09/2015 10:01

    Vsebina knjige se ponavlja, in ni kaj novega zaslediti, čeprav sem jo prebrala v dveh dneh. Imam triologijo doma, te pa sigurno ne bom imela ker se preveč ponavlja.

Napiši komentar