Dober grof zasluži ljubezen

Dober grof zasluži ljubezen

Avtor: SARAH MACLEAN
Serija: Rules of Scoundrels, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: One good earl deserves a lover

* * *     53 vote
Oceni knjigo:
7

Lady Philippa Marbury je inteligentna hči dvojne markize, ki se bolj zanima za knjige kot za plese, bolj za laboratorije kot za ljubezen. Pripravlja se na to, da se bo poročila s prijetnim, preprostim zaročencem in mirno živela ob psih in znanstvenih eksperimentih.

A pred tem ima dva tedna časa, da razišče bolj vznemirljiva področja življenja. Da bi čim učinkoviteje izrabila čas, potrebuje vodnika, ki pozna mračnejše kotičke Londona. Potrebuje Crossa, pametnega, obvladanega solastnika najrazkošnejše londonske igralnice s slovesom razvratneža.

A sloves marsikdaj skriva najtemnejše skrivnosti. Ko se Pippa drzno obrne nanj po pomoč, s tem ogrozi vse, kar skuša on ves čas zaščititi. Crossa mika, da bi dal Pippi natanko tisto, kar potrebuje, a lopov vpreže vso svojo voljo in se upira temu, da bi dal dami več, kakor si je sploh kdaj predstavljala.

Komentarji:

  1. neja 19/10/2015 8:57

    Pippina neusahljiva radovednost na celi črti premaga Crossovo zadržanost. Odlična in čudovita. +5!!

  2. Lady Starlight 19/10/2015 16:11

    Mi je bila sicer prva kar precej boljša, ampak tudi ta ni bila slaba. :)

  3. Sabina 24/10/2015 9:36

    Krasno branje. Pippa mi je bila zelo všeč: je brihtna, zabavna in odločna. Cross se mi je nekajkrat kar malo zasmilil, ko ga je na vsak način skušala prepričati “v pogubljenje”. Potem pa me je še dodatno presenetil, saj se je Cross izkazal za še bolj trmastega od žensk, neverjetno. Pippa pa kljub vsem svojim znanstvenim raziskavam nazadnje le ugotovi, da ljubezen ni znanost…ljubezen preseže vse meje, ki jih je poznala prej.
    Se že veselim naslednje.

  4. Mrs. Darcy 17/11/2015 11:47

    Luštna knjiga, nekajkrat sem se nasmejala zraven, mogoče malo preveč ponavljanja istih stavkov in misli … tako da mi je bila prva bolj všeč, ampak tudi ta ni slaba!

  5. maxim 08/02/2016 10:16

    Neodložljiva zgodba, ki bi jo bilo greh neprebrati, tudi nad to sem očarana zelooooooooo.

  6. monique 11/02/2016 19:57

    Jaz sem se pa kar stopila na koncu, tako mi je bila všeč. Res enostavno navdušena. Občudujem MacLeanovo, ki ji uspe napisat tako romantične zgodbe, ne da bi bila preveč osladna.

  7. Tjana 07/01/2024 23:38

    Tale mi je bila malo dolgovezna. Komot spusgiš par strani, ker se ponavlja

Napiši komentar