Idealna nevesta

Idealna nevesta

Avtor: STEPHANIE LAURENS
Serija: Cynster, 12.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The ideal bride

* * * ½   15 vote
Oceni knjigo:
3

Častni člani kluba Cynster, med katerimi je tudi Michael Anstruther-Wetherby, ne morejo drugače, kot da sledijo svojim navadam. Zdi se, da je Michaelova prihodnost v parlamentu zagotovljena, manjka mu le še pokorna žena.

Ko že izbere popolno kandidatko –  nežno mladenko in poleg tega še iz družine diplomatov in politikov – pa mu načrte prekriža dekletova lepa in odločna teta Caroline Sutcliffe, ki za svojo nečakinjo načrtuje drugačno prihodnost. Caro slovi kot prekaljena diplomatska gostiteljica z dolgim stažem. Njen pokojni mož je bil ambasador na Portugalskem in še vedno je zelo vplivna tako v diplomatskih in političnih krogih kot tudi nasploh v visoki družbi – idealna nevesta.

Carojin nesrečni zakon je bil dogovorjen in brez ljubezni, zato noče niti slišati o vnovični poroki. A Michael je prepričan, da jo bo zapeljal in si bo premislila. Ji bo lahko spodnesel tla pod nogami in ji pokazal pravo ljubezen?

Komentarji:

  1. Sabina 19/10/2015 14:15

    Ne vem, kaj naj rečem. Ob tej zgodbi me obdajajo toplo hladni občutki. Nekateri dialogi so briljantno spisani in tudi lika sta všečna, po drugi strani pa je veliko dolgovezja. Občasno se zgodba preveč razvleče.

  2. Lady Starlight 19/10/2015 16:09

    Bi se kar strinjala s Sabino, s tem,d a se sama nagibam v mlačnejšo stran – nekako se mi je knjiga vlekla, vlekla in vlekla … sem jo brala kar 4 dni. Je pa res, da mi nekako ta politična tematika že sama po sebi ne ugaja.

  3. Lea 19/10/2015 23:42

    Uf,pa sem jo le prebrala. Pisateljica preveč opisuje ambasadorje in politike nasploh,zelo veliko je ponavljanja. Zelo se mi je vlekla. Najbolj všeč mi je bil konec. Sem kr mal razočarana.

Napiši komentar