Prelepi prasec

Prelepi prasec

Avtor: CHRISTINA LAUREN
Serija: Beautiful Bastard, 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Beautiful Bastard

* * * ½   46 vote
Oceni knjigo:
6

Bistroumna, marljiva in na poti do magisterija iz poslovne administracije Chloe Mills ima le eno težavo: svojega šefa, Bennetta Ryana. Zahteven je, neposreden, brezobziren – in nikakor se mu ni moč upreti. Prelepi prasec.

Bennett se je iz Francije vrnil v Čikago, da bi zavzel ključno vlogo v ogromnem družinskem trženjskem podjetju. Nikoli ni pričakoval, da se bo pomočnica, ki mu je pomagala iz tujine, izkazala za tako čudovito, nedolžno izzivajoče – in popolnoma očarljivo – bitje, ki ga mora zdaj gledati vsak dan. Kljub govoricam se nikoli ni zapletal z zaposlenimi. Toda Chloe je tako mamljiva, da je pripravljen prikrojiti pravila – oziroma jih naravnost uničiti –, če to pomeni, da si jo lahko vzame. V vsakem kotičku pisarne.

Ko poželenje po drug drugem naraste do vrelišča, se morata Bennett in Chloe odločiti, kaj točno sta pripravljena izgubiti, da bi zmagala.

Komentarji:

  1. Lea 19/10/2015 10:56

    Lepo zasnovana knjiga,samo prekratka.

  2. Sabina 19/10/2015 16:16

    Se strinjam z Leo.
    Kratko, a vroče, seksi in duhovito branje.

  3. Katarna 21/10/2015 16:38

    Ta knjiga je prva od vseh prebranih tega žanra da moški ni obremenjen z otroštvom in preteklostjo, pa vendar v poslovnem svetu obstajajo pravila in merila katerih sta se Bennett in Chloe težko držala. S svojo vihravostjo ter vročim in strastnim razmerjem sta mi bila všečna. Radovedna sem kaj bo v drugi knjigi ki jo z nestrpnostjo čakam …

  4. Lea 21/10/2015 17:15

    Mislim da ni tuki drugega dela. Te knjige se sicer nadaljujejo, sam so samostojne. Tko kot Londonska ulica…., no tko so mi vsaj povedal v Felixu.

  5. ana 23/10/2015 10:29

    Ta knjiga ima veliko seksa (to me seveda ne moti), ker pa je tudi kratka imam občutek, da nekaj manjka. In ravno zaradi teh dveh dejavnikom ni njun odnos bolje opisan (poglobljeni) in ni možnosti, da bi se kaj več dogajal kot seks in njeno ogroženo pripravništvo. To je seveda moje mišljenje :)

  6. Rebeka 16/03/2016 14:10

    Ta knjiga me je pa res ful razočarala. Opis zgodbe je zanimiv, ampak v resnici sploh nima zgodbe, zgolj sledijo si en seksualni prizor za drugim. Dialogi med glavnimi junaki so nerealni… ne zgodba je popolnoma nerealna. Kot da bi gledala pornografski film, ki samo išče izgovore za naslednji seksualni prizor in je neka vsebina zgolj prisiljeno zraven. Enostavno sem po približno 50 straneh nehala brati. Neprebavljivo.

Napiši komentar