Učinek dedinje

Učinek dedinje

Avtor: COURTNEY MILAN
Serija: Brothers Sinister, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The heiress effect

* * * ½   12 vote
Oceni knjigo:
4

Jane Fairfield ničesar ne naredi prav. V družbi vedno zine kaj napačnega – in pri tem ne skopari z besedami. Njene obleke so lahko še tako pregrešno drage, pa se nekako vedno izmuznejo modnim smernicam. Celo njena neizmerna dota ne pomaga, da ne bi bila tarča posmeha.

In to je točno tisto, kar hoče. Storila bo čisto vse, celo tvegala javno ponižanje, dokler se bo lahko s tem izogibala poroki in sestri zagotovila varnost.

Oliver Marshall mora vse narediti prav. Kot vojvodov nezakonski sin je odraščal v skromnih razmerah, zdaj pa je odločen, da bo malemu človeku pomagal do glasu in moči. Če stori en sam napačen korak, nikoli ne bo dobil priložnosti za uspeh. Nobene potrebe ni torej, da bi hitel na pomoč napačni ženski. Vsekakor ni nobene potrebe, da bi se vanjo zaljubil. Toda ljubka, pogumna Jane skriva nekaj, čemur se ne more upreti … pa čeprav bi bilo lahko to pogubno za oba.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 03/11/2015 22:07

    Ta mi je bila super, prav očaralo me je, kako sta se dva družbena izobčenca našla in zaljubila, na koncu prebrodila vse ovire in živela kot si zaslužita.

  2. Lea 25/11/2015 22:54

    Meni knjiga ni bila nič posebnega. Na trenutke se mi je vlekla. Je bila pa za prebrat.

  3. Sabina 07/12/2015 11:32

    Hm, tokrat se strinjam z Leo. Meni se je zgodba vlekla, komaj sem se prebijala skozi strani. Zimski poljub mi je bil veliko bolj všeč, pa je kratka zgodba. v Učinku dedinje pa nisem našla tistega, kar iščem v zgodovinskih romancah. Mogoče bo pa vas, bralke, vseeno prepričala.

  4. monique 28/03/2016 14:22

    Je bila sicer zanimiva zgodba, ampak ne bi pa mogla reči, da mi je bila ravno všeč in tudi precej se je vlekla. Sem kar preskakovala strani.

Napiši komentar