Zimski poljub

Zimski poljub

Avtor: COURTNEY MILAN
Serija: Brothers Sinister, 1.5.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: A Kiss for Midwinter

* * * *   18 vote
Oceni knjigo:
6

Lydia Charingford je vedno dobre volje, še zlasti med božičnimi prazniki. A naj se še tako nasmiha, nikakor ne more pozabiti mladostniške napake, ki bi jo zlahka pokopala. Strahotno skrivnost ji je sicer uspelo zadržati zase, a ena oseba vendarle pozna resnico iz tistih temni dni: doktor Jonas Grantham. Nobenega opravka noče imeti z njim … ali pa s ščemenjem v trebuhu, ki jo spreleti vsakič, ko se spogledata.

Tudi Jonas Grantham ima skrivnost: že več kot leto dni je zaljubljen v Lydio. Zdaj je odločen, da bo strl njen odpor in jo osvojil. In skoval je krasen načrt.
Ko se njegovi načrti vsaj ne bi tako pogosto izjalovili …

Komentarji:

  1. Lady Starlight 03/11/2015 22:06

    Zelo lepa, malce žal mi je edino, da ni daljša, ker ima njuna zgodba res potencial za pravo knjigo. :) Je pa Courtney Milan prav fajna avtorica.

  2. Lea 19/11/2015 2:05

    Škoda ker pisateljica ni te zgodbe še bolj razvila, tako pa je bila prekratka,kar pomeni da je bila zelo zanimiva.

  3. Sabina 26/11/2015 11:08

    Res lepa zgodba, a žal prekratka. Lahko bi bila krasna zgodovinska romanca, saj ima tale cukrček res potencial, kot sta omenili že zgornji komentatorki.

  4. monique 29/01/2016 19:46

    Tudi jaz se pridružujem vsem zgornjim komentarjem – škoda, da je bila tako kratka knjiga, ker sem res uživala ob njunih dialogih. Ampak očitno grejo Milanovi kratke zgodbe bolje od rok, ker že Škandal z guvernanto mi je bil zelo všeč, V vojni z vojvodo pa malo manj.

  5. mikica 03/02/2016 16:45

    Prijetna, kratka, a sladka

  6. Taddie 02/07/2016 20:24

    Zelo sem uživala ob prebiranju. Prav čutilo se je kemijo med junakoma, pisateljici pa je uspelo ustvariti izjemno živost tako Lydie kot Jonasa :-) Zgodba je resda kratka, prav v užitek bi mi bilo brati dlje, a sem potem razmišljala, da morda ne bi imela zgodba takega učinka. Kot pravi Mikica: kratka, a sladka :-)

Napiši komentar