Afera pred Božičem

Afera pred Božičem

Avtor: ELOISA JAMES
Serija: Desperate Duchesses, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: An affair before Christmas

* * ½     19 vote
Oceni knjigo:
3

Nekega čudovitega božiča lady Perdita Selby, ki jo prijatelji in družina poznajo kot Poppy, spozna moškega, za katerega misli, da ga bo večno ljubila. Vražje privlačni vojvoda Fletcher je popoln ulov za nedolžno, mlado, dih jemajoče lepo Angležinjo. Njuna poroka je najbolj romantična, kar jih je kadar koli videla. Štiri leta kasneje Poppy in vojvoda postaneta eden vidnejših parov visoke družbe … A za zaprtimi vrati iskrica njune ljubezenske zgodbe ugasne.

 

Vojvoda je odločen, da noče izgubiti ženske, ki si jo še vedno želi, in da si bo mamljivo naklonjenost svoje očarljive žene priboril nazaj … Ter se v opojnih dneh prve ljubezni izkazal z zares pregrešnim zapeljevanjem.

Komentarji:

  1. Sabina 30/10/2015 16:44

    Ne vem, no, ampak mene je tale serija razočarala. Ni tiste iskrivosti.
    Ta zgodba se mi je vlekla in vlekla, dialogi me niso prepričali tako kot v prejšnji seriji. Ne rečem, da zgodba nima potenicala; ima ga, ampak nekaj manjka, da bi ji dala višjo oceno.

  2. Lady Starlight 03/11/2015 22:02

    Tudi mene ta serija ne pritegne tako močno kot prejšnja, ki je bila res odlična. Pa vem, da ima EJ še dobre serije, zelo dobre, ampak ta očitno ni the best off.
    Mi je bila pa ta knjiga že veliko bolj všeč kot prva, tisto sem res le s težavo brala.

  3. marelica 06/04/2016 9:35

    Tole sem lažje prebrala kot pa prvo v seriji vendar me tudi ta ni navdušila. Sem pa tudi sama razočarana nad serijo. Res sem pričakovala več.
    Ocena: 2-3

Napiši komentar