Elita

Elita

Avtor: KIERA CASS
Serija: Selection, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Elite

* * *     13 vote
Oceni knjigo:
4

Od šestih deklet se bo le ena poročila z Maxonom in postala princesa Illée. Americi še vedno ni čisto jasno, kaj bi rada. Ko je z Maxonom, jo romantična zveza z njim čisto prevzame in si ne zna predstavljati življenja brez njega, a vsakič, ko vidi Aspna, ki je zdaj stražar v palači, jo preplavijo spomini na njune intimne trenutke in hrepeni po prihodnosti, ki sta jo načrtovala skupaj. Morala se bo odločiti, saj so preostala dekleta odločena, da Maxona osvojijo. Ko se zdi, da ji je končno jasno, kaj bi rada, pa njene načrte prekrižajo uporniki. Ogroženo je vse, kar je doslej poznala …

Komentarji:

  1. Sabina 04/01/2016 12:14

    Zelo luštno nadaljevanje, me je pa motil Americin “ping pong” med ubogima fantoma, če veste, kaj mislim. Da pa ne bo pomote, sem uživala v zgodbi in komaj čakam na nadaljevanje. Pa mimogrede, naslovnice so prelepe. :)

  2. Lea 08/01/2016 1:16

    Uf,dobra knjiga. Mene je tuki mal tudi Max razočaru, kok se lahko zaplete z največjo avšo. America in Max sta kr za skupi,če ne druga da ponagajata kralju. Komi čakam nadaljevanje in upam da je 3. del zadnji.

  3. Travniske cvetlice 13/02/2016 22:23

    Predolga serija za tako malo zgodbe. Meni sta se zdeli knjigi skorajda enaki. Vsecno je to da je napisana v prihodnosti,pa ne kot znanstvena fantastika. Ampak zgodilo se ni prav nic. Vsebina je ena slaba trojka.

  4. Ella 28/02/2016 14:32

    Moram reči, da sem pričakovala več, glede na to, da je bila prva knjiga naravnost čudovita. V drugi pa je bilo za moj okus preveč… dvoličenja. Enkrat je zagledana v enega, nato pa v drugega. Vseeno pa ne morem drugače, kot da jo pohvalim. Lepo.

Napiši komentar