Ljubezen v popolnosti

Ljubezen v popolnosti

Avtor: SUSAN MALLERY
Serija: Fool's Gold, 3.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Finding Perfect

* * ½     27 vote
Oceni knjigo:
5

Ko Pii O’Brian umre najboljša prijateljica, pričakuje, da bo podedovala njenega ljubljenega mačka. Namesto tega pa ji ženska zapusti tri zamrznjene zarodke. Ker nikoli ni imela sreče z moškimi in ker je vse prej kot materinska, se sama sebi ne zdi primerna za otroke. Kljub temu se odloči ravnati prav in postati mati samohranilka. Že v istem dnevu pa spozna čednega in postavnega moškega.

Raoul Moreno je nekoč živel po različnih rejniških domovih, zdaj pa je sanjsko bogat in v Fool’s Goldu vodi tabor za otroke v stiski. Po propadlem zakonu je prepričan, da je za vedno opravil z ženskami in zvezami. Prisrčne in privlačne Pie pa si nikakor ne more izbiti iz glave in nazadnje ji predlaga nekaj resnično norega. Toda ali lahko tako nenavaden začetek razmerja res vodi do srečnega konca?

 

Komentarji:

  1. Lea 04/01/2016 18:41

    Lepa knjiga. Sem jo prebrala v eni sapi. Se vprašam,če je v resnici kje tako prijateljstvo. Knjiga +5.

  2. Ana 14/02/2016 11:49

    Moram rečt, da me je ta tretji del malo razočaral…preveč opisuje mestno življenje kot ljubezensko zgodbo samo…sicer lepa ampak prejšnji dve sta mi bili bolj všeč.

  3. Ella 28/02/2016 14:37

    Tale knjiga me je pa zelo navdušila. Tudi drugi dve sta bili čudoviti, a tale zelo iztopa. Pia v enem trenutku ni imela ničesar, nato pa se je vse spremenilo. Raoul pa si ni nikoli dovolil niti sanjati, da bo imel tako popolno družino, ki ji lahko zaupa. Ocena: +5

  4. neja 27/09/2016 9:51

    Sicer se mi ni zdela noben presežek, vendar je zelo solidna. Za prebrat.

  5. michelle 13/11/2016 12:49

    Zgodba me ni prepričala. Enostavno nekaj manjka. Zasnova je sicer dobra in bi se iz tega vsekakor dalo narediti čudovit roman. Knjigo sem brala dobri 14 dni – čeprav ni obsežna. Na trenutke sem se kar silila, da sem brala dalje. Zmotilo me je predvsem to, da se zgodba nekajkrat začne zapletati, vendar pa se nato naslednji trenutek tudi razplete. Vse se odvija prehitro.

    Dam ji: 3. Če nimaš prevelikih pričakovanj, je za prebrati. Zahtevnejšim bralcem pa je ne priporočam.

Napiši komentar