Trenutek predaje

Trenutek predaje

Avtor: J.A.REDMERSKI
Serija: novela
Zvrst: S

Org. naslov: The Moment of Letting Go

* * * *   19 vote
Oceni knjigo:
3

Sienna Murphy vse v svojem življenju skrbno načrtuje. In do sedaj so njeni načrti delovali. Takoj po faksu je dobila prestižno službo in si zagotovila finančno varnost, ki si je je od nekdaj želela. Nato pa jo delo popelje na sončne peščene plaže havajskega otoka Ohau in ji na pot postavi privlačnega deskarja Luka Eveterra. Prvič dopusti, da jo vodi srce. Prevzeta nad njegovim svobodnim duhom sprejme spontano odločitev, ki ji ni niti malo podobna, ter pusti vse in še dva tedna ostane na Havajih.

Luke živi hitro in divje. Ko spozna Sienno, je prepričan, da je malo neobvezujoče zabave točno tisto, kar potrebuje. Ko se njune noči iz igrivih hitro spremenijo v strastne, ne more več zanikati globoke povezanosti, ki jo čuti z novo punco. A Luke se z razlogom ne zapleta v resne zveze. Sienni ne more obljubiti večnosti, saj mu je težka preteklost pokazala, kako ranljiva je lahko prihodnost.

Komentarji:

  1. Sabina 04/01/2016 12:11

    Luštno, očarljivo prijetno branje, ki ga hitro prebereš. Mi je pa dalo ob branju Lukove in Siennine zgodbe misliti, kako lahko nek dogodek v tebi pusti zelo globoke sledi, da te postane strah življenja in šele prava oseba te prisili, da se soočiš sam s seboj.

  2. Lea 04/01/2016 18:45

    Sabina, se spet popolnoma strinjam s teboj. Meni so od te pisateljice vse knjige top.

  3. travniške cvetlice 10/02/2016 18:47

    lahka, berljiva, brez posebne vsebine

Napiši komentar