Zadnja želja

Zadnja želja

Avtor: KRISTEN ASHLEY
Serija: Magdalene, 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: The will

* * * *   27 vote
Oceni knjigo:
4

Josephine Malone je v otroštvu na lastni koži izkusila, da si njeno ljubezen in zaupanje zasluži le ena oseba: njena babica, Lydie Malone. Josephine si pozneje iz nuje zaradi okoliščin, v katere jo privede življenje, nezavedno in zelo uspešno nadene krinko in ne pusti blizu nikomur drugemu.

Zaradi dela v modni industriji veliko potuje, se druži z modno in glasbeno elito, vendar pa ves ta čas ohranja neko varno razdaljo do drugih. Josephine potuje po svetu, upokojeni boksar Jake Spear pa živi skoraj povsem običajno življenje v istem mestecu kot Lydie. Jake ničesar ne skriva, je spontan in neposreden. Predvsem pa naokoli znan kot tisti, ki v življenju sprejema slabe odločitve pri izbiri žensk in podarjanju svojega srca.

Josephine in Jaku je skupna oseba, ki jo obožujeta. Oseba, ki ve, kako ju popeljati do sreče. In oseba, ki namerava to tudi izvesti. Pa četudi bo to njena zadnja želja na tem svetu.

.
.
.

Komentarji:

  1. Lea 04/01/2016 18:54

    Super knjiga,sicer v dveh delih in všeč mi je,da je knjiga resnično življenjaka. Razen spletk babice,katera je za celotno zgodbo odgovorna. Faca. Lepo branje.

  2. Travniske cvetlice 13/02/2016 22:14

    Krasna zgodba. Babicine spletke so duhovite in moski v knjigi ni tako zelo popolen kot vsi junaki. Nujno za prebrat

  3. michelle 22/10/2016 11:54

    Zgodba je naravnost čudovita: realna ampak prijetna. In Jake…ohhh – kljub vsem napakam, ki jih ima, se ga ne bi branila. :)
    Kljub temu, da je zgodba kar dolga (čez 1000 strani v TV), njen konec odtehta dolžino. Zadnjih 50 strani sem jokala kot dež.
    Tudi z moje strani velja priporočilo, da lahko knjigo mirne duše uvrstite na listo za obvezno branje. :)

  4. Bučka 11/02/2017 16:02

    Knjiga je natisnjena v dveh delih. Prvi del se mi je zdel simpatičen in prijeten za brat (nenavadna oporoka, boks, babica, kdo je Jake, Sivkina hiša kot varno zatočišče), drug del pa sploh ne. V tem, slednjem, pisateljica polni strani z vsemogočimi podrobnostmi in posladkanimi dialogi glavnih in manj glavnih junakov (spominja me na stil pisanja Nore Roberts, ki mi, očitno, ni zelo privlačen). Josie in Jake sta mi postala nezanimiva, knjigo sem komaj prebrala do konca. Meni so “dogajanje gor držali” otroci. Epilog (in posebno darilo, opisano v njem) je sicer lep zaključek zgodbe. Nisem “ful” navdušena, okusi pa so različni.

Napiši komentar