Moč hrepenenja

Moč hrepenenja

Avtor: NORA ROBERTS
Serija: Stanislaski Family, 5.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Waiting for Nick

* * * *   15 vote
Oceni knjigo:
3

Frederica Kimball že od malega ve, da je Nick LeBeck pravi moški zanjo. A Nick nanjo gleda le kot na svojo mlajšo sestrično. Ko se Freddie iz prijetne in očarljive deklice na lepem spremeni v privlačno in uglajeno mlado žensko, se ji zdi, da je po njem dovolj dolgo hrepenela, zato vzame stvari v svoje roke. Čustva se zdramijo tudi v Nicku, vendar je prepričan, da ni moški, ki bi bil zanjo primeren. Bo moč hrepenenja dovolj, da ga prepriča o nasprotnem?

Komentarji:

  1. Lea 10/02/2016 23:55

    Super knjiga,kot vse od Nore. Škoda samo,ker jo tako hitro preberem. Zdej pa šibam prebrat še zadnjo iz te serije. Punce,vredna je branja.

  2. neja 13/02/2016 12:48

    Frederica je, zvesta svojemu vzdevku ( Fred), prav po moško – hitro in učinkovito – izpeljala dvorjenje. Zabavno je bilo opazovati naglo moško vdajo. A prehod med očaranostjo in pravo ljubeznijo je bil za Nicka ravno tako naporen kot v vseh zgodbah Robertsove. Danes se lotim še šeste knjige in verjamem, da me tudi ta ne bo razočarala.

  3. Sabina 23/02/2016 10:03

    Lepa, romantična zgodba. Nick mi je zelo všeč, Frederica s svojo odločnostjo pa še bolj. Se mi pa zdi, da v tej seriji vseeno ni take globine, kot sem jo vajena pri avtorici. Ne vem, pričakovala sem več, je pa kljub temu luštna serija, ki jo z lahkoto poješ v parih večerih.

Napiši komentar