Gospodar življenja

Gospodar življenja

Avtor: MAYA BANKS
Serija: Surrender Trilogy, 3.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Taking it All

* * ½     15 vote
Oceni knjigo:
1

Chessy in Tate sta že nekaj let poročena. Na začetku je bilo njuno razmerje vse, kar si je želela. Strastno. Divje. Podarila mu je svojo pokornost in Tate je prijazno cenil njen dar, ob čemer se je počutila varno. Zadovoljno. Zaželeno. Nadvse ljubljeno. Minila so leta in Tate je postal vse bolj osredotočen na to, da uspe v svojem poslu, Chessy pa je medtem postavljena na stranski tir. Zaradi nekoč srečnega zakona je Chessy vse bolj nesrečna in zave se, da se bo moralo nekaj spremeniti, ali pa bo vsega konec.

Tate ljubi svojo ženo. Od nekdaj. Njegova prioriteta je že od nekdaj bila, da jo preskrbi. A zadnje čase je videti nesrečna in on je zaskrbljen. Zaskrbljen toliko, da organizira skupno noč, za katero upa, da bo znova prižgala ogenj, ki je nekoč gorel med njima.

A službeni klic ob napačnem času ogrozi vse. Chessyjino varnost, njegovo zbranost, ženino zaupanje vanj kot njenega moža – moškega, ki se je zaklel, da jo bo ljubil in ščitil. Uničen od spoznanja, da jo bo izgubil – jo je že izgubil – začne bitko svojega življenja. Naredil bo vse, kar je treba, da jo dobi nazaj, da ji pokaže, da ni nič pomembnejšega od njene ljubezni. In če mu bo dala novo priložnost, da se ji dokaže, ji bo dal vse. Vse. In še več: sebe in svojo večno ljubezen.

 

Komentarji:

  1. Anja 11/03/2016 15:43

    Prevec ponavljanj, precej razvlecena. Prejsnji dve trilogiji avtorice sta bolj prepricljivi, ta mi ni bila najbolj vsec.

Napiši komentar