Nežna upornica

Nežna upornica

Avtor: JOHANNA LINDSEY
Serija: Malory Family, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Tender Rebel

* * * ½   27 vote
Oceni knjigo:
6

Škotska lepotica Roslynn Chadwick potrebuje varen zakon, ki bi jo ščitil pred brezvestnim bratrancem in lovci na premoženje, ki hlepijo po njenem bogastvu. Anthony Malory je natanko takšen tip čednega lahkoživca, pred katerim so jo svarili.

Zvit, brezobziren, a vendar privlačen razuzdanec, saj Anthonyjeve čutne modre oči govorijo o užitkih, ki burijo njeno domišljijo – in Roslynn si srčno želi, da bi si drznila predati se takšnemu moškemu. Če bo verjela njegovim strastnim obljubam, jo bo to zagotovo peljalo v pogubo. A če bo zatajila svoje srce, bo to izvrstno damo s Škotskega višavja stalo neprimerljive ljubezni, bolj vroče kot plamen in dragocenejše od najredkejšega dragulja.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 29/02/2016 20:57

    Zelo, zelo mi je bila všeč, Anthony je tak čuten in pregrešen zapeljivec kot jih sama obožujem, seveda kot za vse, se tudi zanj izkaže, da ima nežnejšo plat. ;) Priporočam v branje. :)

  2. matkasmetka 02/03/2016 20:20

    Luštna zgodba ampak mi je dosti manj všeč kot prva v seriji. Ros bi včasih najraje po buči,ker se je obnašala otročje pa čeprav je mislila kako je odrasla in svetovljanska.
    Vsekakor pa je zgodba lušna,humorna in te drži na prstih do konca.
    No ampak to je moje mnenje :)

  3. Lea 16/03/2016 11:33

    Meni je tudi bila knjiga všeč. Branje je zelo lahkotno,brez velikega razmišljanja. Konec lep,vse lepo.

  4. Sabina 25/03/2016 10:01

    Nasmejala sem se do solz. Začetek mi ni bil preveč všeč, ampak kmalu sem vseeno padla noter in sem zgodbo prebrala v enem dihu. Sicer je junakinja vse drugo kot hm, nežna upornica, ampak zanimivo postane, ko potem lahkoživec želi resno zvezo, ona pa ne. Se mi je Anthony kar zasmilil. Ajoj, da njegovih bratov ne omenjam: pijanski bratovski izgredi in kdo spi zaradi ženinega besa na kavču, so me pripravili do glasnega krohota. Res duhovito in luštno branje!

  5. Krofi 25/03/2016 15:20

    Vredna branja predvsem zaradi Antonyju, ki je pravi srček .Vendar pa se z Ljubi samo enkrat ne more primerjati.

  6. S.Girl 27/01/2020 13:10

    Tudi ta zgodba, malce s pustolovskim duhom obarvana, je bila KRASNA. Anthony, najčednejši od bratov Malory in njegova lepotica, ki konča njegovo vlogo razuzdanca. Srečanje v vrtu … Ja, to je to, ob pravem času, na pravem kraju …

Napiši komentar