Pregrešna v satenu

Pregrešna v satenu

Avtor: MADELIN HUNTER
Serija: Rarest Blooms, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Sinful in Satin

* * * ½   19 vote
Oceni knjigo:
6

Celia, hči znamenite londonske kurtizane, je bila izšolana v umetnosti mesenih užitkov. Zdi se, da ji je usojeno slediti stopinjam svoje matere. Toda Celia pobegne in se zateče k prijateljicam, daleč od razuzdanih krogov družbe.

Njenega mirnega življenja je konec, ko ji umre mati. Celia podeduje njeno premoženje, vključno z velikimi dolgovi in majhno hišo v mestu. Podeduje tudi Jonathana Albrightona, skrivnostnega gospoda, najemnika v materini hiši … Človeka, za katerega Celia kmalu prizna, da se ji ga ne mudi izseliti iz hiše, glede na to, kako prijetno in vznemirljivo deluje nanjo njegova prisotnost. Zlovešče lepi Jonathan, ki slovi kot nevaren, ima razloge za to, da se zadržuje blizu Celie, saj tajno preiskuje skrivnostno početje njene matere.

A dolgovi se kopičijo in ogrozijo vse, za kar je Celia upala, da si bo ustvarila. Tako je prisiljena razmisliti, ali bi sprejela škandalozni poklic, za katerega so jo pripravljali. Toda zdaj želi svoje erotično usposabljanje uporabiti le pri enem moškem.

Komentarji:

  1. Sabina 29/02/2016 17:30

    Zelo lepo branje. Na začetku se mi je malce vleklo, nato sem pa čisto noter padla skupaj s Celio in Jonathanom. Čutno, romantično in ganljivo. Priporočam. :)

  2. Lady Starlight 29/02/2016 20:53

    Tudi meni je bilo zelo všeč, na sploh so mi knjige Madeline Hunter izjrmno všeč. :)

  3. Lea 01/03/2016 0:10

    Hej babike moje. Tudi meni je bila knjiga všeč. Sicer se mi je mal vlekla na začetku, pol sem jo pa kar požirala.

  4. neja 02/03/2016 11:35

    Sabina in Lea, pridružujem se vajinem mnenju. Madelin Hunter ni za prezreti.

  5. Melinda 21/03/2016 7:49

    Madeline me s prejšnjimi knjigami ni ne vem kako prevzela! Za Pregrešna v satenu, pa lahko rečem, da sem v branju zelo uživala! Glavna junaka sta super, dialogi so pestri, strast občutljiva in nenadomestljivi prijatelji. Ocena 5 :)

  6. monique 21/03/2016 19:48

    Odlična zgodba! Me je kar prijelo, da bi šla brat serijo še enkrat od začetka :) in pa se že veselim, kako se bo še vojvoda ujel v zanko ljubezni :D

Napiši komentar