Prvič resnično srečna

Prvič resnično srečna

Avtor: ANNA TODD
Serija: After, 4.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: After Ever Happy

* * ½     48 vote
Oceni knjigo:
4

Tessa in Hardin sta se že od začetka srečevala z vzponi in padci, toda vsak novi izziv, s katerim sta se spopadla, je samo še utrdil strastno vez med njima. Zdaj pa je odkritje iz preteklosti popolnoma pretreslo Hardina in porušilo njegovo navidezno samozavest. Jezen in prizadet se zateče k dejanjem, zaradi katerih – znova – trpi tudi Tessa, ki se začne spraševati, ali sploh še lahko razmišlja o prihodnosti z njim.
Tessa zdaj ni več ljubko, preprosto, pridno dekle, kakršna je bila, preden je srečala Hardina – pa tudi on ni več okrutni, mračnjaški fant, v katerega se je zaljubila na prvi pogled. Ona je edina, ki razume vsa nasprotujoča si čustva, ki vrejo v njem, in samo ona ga zna pomiriti, ko ta čustva izbruhnejo. On je tisti, ki jo potrebuje in ljubi, čeprav si tega noče priznati.

Toda več plasti iz preteklosti privre na dan, bolj je Hardin nepredvidljiv in močneje odriva Tesso stran od sebe. Tessa ni več prepričana, ali ga še lahko reši, ne da pri tem ne bi žrtvovala tudi sebe. Odloči se, da se ne bo predala brez boja. A za koga se sploh bori: za Hardina in njegovo ljubezen ali zase in za svoje sanje?

Zadnji del najlepše, najiskrenejše in najbolj neverjetne pripovedi o ljubezni, ki še zdaleč ni pravljica, je pa resnična, kot zna biti le življenje.

Komentarji:

  1. Lea 01/03/2016 0:21

    No pa se je zaključila tudi da zgodba Hardina in Tesse. Lep zaključek in zelo zanimiv. Sem bila kr presenečena. Se jo splača brat. Super.

  2. Sabina 06/03/2016 14:41

    Se strinjam z Leo. Res dober zaključek serije! Veliko je bilo sicer medsebojne napetosti, vendar sem res uživala ob zgodbi.

  3. yudi 25/03/2016 17:33

    Komaj sem čakala,da zaključim to serijo. Na čase sta mi šla že na živce s temi njunimi prekinitvami. Lep zaključek.

  4. Leja 19/12/2019 10:22

    Super knjige. Totalno sem not padla.

Napiši komentar