Prvinska moč

Prvinska moč

Avtor: MEREDITH WILD
Serija: Hacker, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Hardpressed

* * * ½   18 vote
Oceni knjigo:
3

Drugi del serije Hekerske spletke in strasti prinaša vroče opise ognjevitega razmerja in napeto dogajanje v neusmiljenem virtualnem svetu, kjer ne manjka izzivov in merjenja moči.

Uspešni mladi poslovnež Blake Landon, ki dobro pozna hekerski svet, je kljub obsedenosti z nadzorom pridobil zaupanje ženske, ki jo ljubi. Spletna podjetnica Erica Hathaway mu je končno odprla svoje srce in dovolila, da ji pomaga v novo nastalem podjetju. Erica si je priznala, da si ne zna več predstavljati življenja brez Blaka, in je pripravljena odpreti novo poglavje v svojem življenju. Odločena je, da ju prav nič ne bo ločilo, pa čeprav to pomeni, da mu bo morala prepustiti tudi nadzor v spalnici in zunaj nje.
Toda ko demoni iz preteklosti ogrozijo njuno prihodnost, Erica sprejme odločitev, ki bi lahko za vedno spremenila njuni življenji.

Komentarji:

  1. Lea 30/03/2016 11:42

    Že prvi del te serije mi je bil všeč,ta pa je še samo nadgradnja. Super vsebina,veliko skrivnosti,spletk,strasti…. v glavnem komaj čakam na naslednji del. Iz te serije so 4 knjige. Oceno jim dam pa 5.

  2. monique 06/07/2016 15:06

    Podobni občutki kot pri prvem delu – nič posebnega, ampak za sprostitev pa čisto solidna.

  3. Nani 07/11/2017 8:19

    Z užitkom prebrana…spet ena serija, katero moraš imeti kompletno…vseh pet delov,
    ker se tako konča, da pograbiš naslednji del…

Napiši komentar