Vojvodinja ponoči

Vojvodinja ponoči

Avtor: ELOISA JAMES
Serija: Desperate Duchesses, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Duchess By Night

* * * ½   12 vote
Oceni knjigo:
4

Lord Strange se veseli večera užitkov brez zadržkov, a osupel ugotovi, da se pod oblačili malopridnega razuzdanca skriva najlepša ženska v sobani. Zakaj bi takšna ženska tvegala ugled in se z njim spustila v zloglasno afero? Jo mar sploh lahko prepriča, da ostane – za vedno?

Harriet, vojvodinja Berrow, je naveličana vojvodskega naslova in odgovornosti, ki jih ta prinaša. Dovolj ima dostojnih čajank in elegantnih plesov – v resnici si Harriet želi na šokantno soarejo, kjer bo lahko izživela svoje najbolj divje kaprice in želje. A udeležba na takšnem dogodku, še posebej če gre za razposajeno slavje lorda Justiniana Strangea, na katerem se drenja plemenitih falotov in barab, izzivalnih dam in prepovedanega ljubimkanja, bi bila nedvomno škandal. Zato se je udeleži pod krinko …

Komentarji:

  1. Lady Starlight 29/03/2016 20:47

    Ne vem zakaj, mi nekako ta serija od EJ ne gre in ne gre, prvo serijo o užitkih sem pa kar požirala. Komaj sem prebavila te tri knjige iz te serije. Nekako mi celotna tematika serije na sploh ni všeč. Imam raje knjige, ki prikazujejo pravo, prvo, edinstveno ljubezen – mogoče sem preveč romantična za to tematiko.

  2. neja 30/03/2016 11:05

    Tudi jaz se v tej seriji ne najdem najbolje, čeprav sem malo manj romantična kot Lady Starlight. Zaradi mene se zgodba lahko suče okrog “druge” ljubezni, vendar mora biti prava in še kako edinstvena.

  3. marelica 06/04/2016 9:40

    Mislim, da sem s to serijo opravila. Prva serija je bila odlična, tale me je pa kar razočarala. Saj, mogoče bom nekoč to serijo z užitkom prebirala, vendar me je sedaj odbila. mogoče sem pa tudi jaz pričakovala preveč.
    Ocena: 2

  4. Lady Starlight 09/04/2016 9:58

    No, marelica – sama bi se kar strinjala, tudi jaz jih verjetno ne bom več kupovala po redni ceni, ampak bom počakala na znižanje.
    Mene je tudi presenetila ta serija, sem pričakovala čisto kaj drugega.

Napiši komentar